Vilkår for brug af Magasinetliv.dk

Brug af hjemmesiden er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at eksludere brugere uden varsel.

Ophavsret

Med mindre andet er angivet, har Bonnier Publications International AS copyright på alt materiale på dette websted. Materialet må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Bonnier Publications International A/S

Strandboulevarden 130

2100 København Ø

Email til chefredaktør Lea Østergaard Andersen: leaa@benjamin.dk

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. www.magasinetliv.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden magasinetliv.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Benjamin Media A/S, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Cookiepolitik

Bonnier Publications International AS gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på www.magasinetliv.dk/cookiepolitik.

Persondatapolitik

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.

Magasinet Liv er svanemærket

Den trykte udgave af Magasinet Liv udkommer på papir, som er mærket med det nordiske miljømærke Svanemærket. Det samme gælder alle Benjamin Medias andre trykte magasiner, som du kan abonnere på. Du vil typisk kunne finde Svanemærket i magasinets kolofon.

Svanemærker er også kendt som Nordic Swan Label. Det er en certificering, som skal hjælpe dig som forbruger med at vælge de miljømæssigt bedste produkter.

Det betyder bæredygtig produktion af papir

  • Vi anvender pålidelige leverandører, som i årtier har arbejdet med at mindske miljøpåvirkningen i papirproduktion
  • Papiret i vores magasiner er produceret i en optimeret proces, hvor miljøbelastningen er minimeret
  • Vores papirleverandører driver bæredygtigt skovbrug, der sikrer genplantning og udvidelse af skovområder

___

Vilkår er opdateret d. 16.10.2019

Du vil (garanteret) også kunne lide