“Vildt at mærke, hvor meget bedre jeg er blevet på kun seks uger!”

Signes har netop afsluttet Magasinet Livs store Sund & slank-forløb. Det var ugen, hvor hun oplevede, hvor langt hun faktisk har rykket sig i træningscentret! Og vægten? Den har også rykket sig! Læs hendes dagbog, og se det endelige vægttab her.

20. februar 2015 af Signe Espersen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

 

SÅDAN HAR MIN UGE VÆRET:

“Ugen har været lidt trist, da det jo var den sidste uge, og jeg har virkelig været så glad for træningen hos Rikke og støtten omkring mit vægttab og alle de skønne kvinder, jeg træner sammen med. Til gengæld har jeg så givet den maks gas, når det nu var sidste uge!”

 

LÆS MERE Se Signes træningsprogram for uge 6.

 

UGENS OVERRASKELSE:

“Jeg syntes faktisk, det var lidt spild af tid”

“Da vi lavede vores første træningstime som opvarming i mandags til holdtræningen hos Rikke. Det var vildt at mærke, hvor meget bedre jeg er blevet på kun seks uger. Det var også noget af et chok, jeg fik, da jeg tog et cirkeltræningshold i Fitness World, og jeg faktisk syntes, det var lidt spild af tid. Jeg trænede med vægte på tre kilo, men hos Rikke har jeg både trænet med seks, otte og 10 kilo Så det var jo faktisk også en meget fed følelse. En følelse af, at ‘hold nu op, du er sej, Signe’.”

 

UGENS UDFORDRING:

“Café er ikke den fornøjelse, det plejer at være”

“Jeg er efterhånden lidt træt af at gå på café og spise kyllingesalat. Tit så mætter det overhovedet ikke, fordi de serverer icebergsalat. Så det er lidt af en udfordring og ikke helt den fornøjelse, det plejer at være, at hygge på café med veninderne.”

 

LÆS MERE Se Signes kostplan for uge 6.

 

Hvad har du lært om dig selv i denne uge?

“Helt klart, at træning handler virkelig meget om, hvad jeg træner, og med hvem jeg træner. Hvis det er lidt kedeligt, så mister træneren mig, og så er det lidt spild at være der.”

 

UGEN I TAL:

“Har tabt 600 gram denne uge, så nu vejer jeg 76,4. Jeg har tabt 6 kilo!”

 

SIGNES STARTVÆGT: 82,4 kilo

SIGNES VÆGT EFTER UGE 6: 76,4 kilo

 

Hende, der har tilrettelagt Signes sund og slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Rikke Thomsen Wolgast.

Hun er slankekonsulent, kostvejleder og personlig træner og ejer af Dit Velvær i Ballerup.

Ditvelvaer.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide