© Thomas Dahl

Yoga er perfekt til dig, som er 40+

Mere smidighed og styrke. Hvilken voksen krop trænger ikke til det? Prøv vores program med 6 effektive yogastillinger, som er skræddersyet til dig

3. november 2016 af Redaktionen

Hvad er essensen af yoga egentlig?

Helt overordnet handler yoga om at lære dig selv bedre at kende, at se dine uhensigtsmæssige handlemønstre i øjnene og at genkende dine styrker.

“Yoga er et af de bedste valg for travle 40+ kvinder, der ofte kæmper med dårlig holdning, skavanker og for meget stress i hovedet og kroppen. Den fysiske yoga-træning åbner og løsner de spændte muskler, giver en større smidighed og styrker samtidig de svage områder,” siger Lone Kristensen, der har praktiseret og studeret yoga gennem mere end 20 år.

I det nye Magasinet Liv, som er på gaden nu, får du et skræddersyet program med 6 øvelser, så du let kan dyrke yoga derhjemme. Du kan også læse mere om, hvorfor yoga er perfekt motion til lige netop dig, og hvilket tøj som er det ultimative yoga-outfit.

I magasinet kan du blandt andet også møde årets 5 skønne Liv Modeller, læse om søskendeparret, som fandt hinanden som voksne og høre Katrine Hannibals historie, som er kvinden bag tøjmærket Rosemunde. Skynd dig ned i din lokale kiosk, og få fingrene i det nye Magasinet Liv – god læselyst! 

Du vil (garanteret) også kunne lide