Kvinde med yogamåtte
Trænger du til en ny måde at bevæge dig på?© Getty Images

Test dig selv: Hvilken type træning passer bedst til dig?

Har du fundet en type træning, du altid glæder dig til? Måske trænger du til en ny måde at træne på, fordi din krop med alderen ændrer behov? Tag vores test og få et fingerpeg om, hvilken træningsform, der passer til dig lige nu.

22. januar 2021 af Amalie Langballe og Karen Greve

Hvis du løber ture, fordi du skal holde vægten, er det flot, men for de fleste holder det ikke i længden kun at træne på ren viljestyrke. Det skal være sjovt, hvis vi skal blive ved.

For nogle handler god træning om at få en social oplevelse, mens andre går efter ro i hovedet. Nogle elsker at svede, mens andre hellere vil træne i roligt tempo. Måske er du til en blanding af det hele?

I samarbejde med I FORM har vi lavet en test, der hjælper dig til at finde den træningsform, der passer bedst til din personlighed.

Skal der ske noget nyt på træningsfronten?

Det kan også være, at du egentlig er glad for dine løbeture eller din faste yogatræning, men gerne vil have inspiration til at prøve noget nyt. Variation i din træning forebygger skader, og mange af os kan desuden med alderen få brug for nye træningsformer.

Måske vil knæene ikke være med til lange løb længere, måske skal du muskeltræne lidt ekstra efter de 40 år. Her kan det være rart at afklare, hvad du skal prøve af.

Tag vores test – og få et fingerpeg om, hvorvidt rolig fordybelse, holdsport eller konkurrencepræget action passer bedst til dig. 

Du vil (garanteret) også kunne lide