Løb dig sund for velgørenhed

Har du svært ved at finde motivationen til løbeturen? Et nyt velgørenhedsløb hjælper dig på vej – og alle kan være med!

17. februar 2015 af Redaktionen

Nu er der endnu en god grund til at hoppe i løbetøjet og snøre løbeskoene og komme i gang med løbetræningen. 3. maj 2015 afholdes velgørenhedsløbet You Run i København, hvor du kan løbe med og støtte en god sag. Indsamlingen går til Folkekirkens Nødhjælp, Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser og Scleroseforeningen.

 

Løb foran og skab forandring

You Run er mere end bare et løb. Det er en platform, hvor du som deltager viser et socialt ansvar og støtter op om en vigtig sag. Du kan stille op som hold – enten sammen med for eksempel virksomheden, vennerne eller naboen, hvor I træner og løber sammen med andre for en fælles sag. Du kan også tilmelde dig alene.

Indsamlingen foregår ved, at du som team eller enkeltperson får din egen onlineprofil, hvor venner, familie, kolleger og andre interesserede kan følge den ugentlige træning og strabadserne op til 3. maj 2015. Skulderklap, donationer til indsamlingen og et personligt heppekor er her med til at gøre træningen og løbet til en fælles indsats. Herfra er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil skabe opmærksomhed om din sag og få gang i din onlineindsamling.

Det handler altså det ikke kun om at stå distancen på selve dagen, men i høj grad også om træningsforløbet og indsamlingen op til.

 

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig løbet på Youruncopenhagen.dk, hvor du vælger, hvilken af de fire velgørenhedsorganisationen, du vil samle ind til og hvilken distance, du vil løbe. Her kan du vælge at løbe et kvart- eller halvmaraton (10,5 km. eller 21 km.). Hvis du tilmelder dig 10,5 km., men finder ud af undervejs, at du kan klare en halvmarathon, kan du ændre distancen inden løbsdagen. Og omvendt.

You Run startskuddet lyder 3. maj 2015 og foregår omkring Københavns smukke inderhavn. Prisen for et startnummer ligger på 345 kr. uanset distance.

Læs meget mere om løbet her!

Du vil (garanteret) også kunne lide