Vintertights
Det er lettere at komme af sted, hvis du er tilpas varmt klædt på.

Godt løbeudstyr hjælper din motivation på vej – få et par vintertights til særpris!

Det kræver lidt ekstra at komme ud og få pulsen op, når kulde og mørke trækker ind over os. Her er tre gode råd om udstyr, der giver dig et skub i den rigtige retning.

27. oktober 2021 af Redaktionen

Det er ikke altid så let at finde motivationen til en løbetur, når det bliver tidligt mørkt og føles iskoldt at træde ud af døren i løbetøj. Hvis du ikke er klædt på til vintertræning, bliver du hurtigt alt for kold på de første kilometer. Den gode nyhed er, at du ikke behøver et kæmpe udstyrstykke for at føle dig bedre tilpas og mere motiveret for at komme ud og dyrke motion.

Her er redaktionens tre bedste råd om udstyr, der booster dit vinterløb.

1. Tre tynde lag på overkroppen

Klæd dig på i tre tynde lag tøj med forskellige funktioner. Det yderste lag skal være vindtæt. Herefter et mellemlag i polyester, der holder på varmen og inderst en svedabsorberede trøje. 

2. Vintertights 

Hvis du aldrig har ejet et par vintertights, vil du virkelig kunne mærke en forskel. Et par forede løbebukser holder dig bedre varm om lår og bagdel. Du føler dig hurtigere varm i musklerne, og det er en kæmpe fordel på løbeturen. 

Lige nu kan du få et par varme og funktionelle vintertights fra Active Fit sammen med 5 numre af Magasinet Liv for kun 258 kr. inklusiv levering! De lækre tights har en smart lomme på siden af låret, som er perfekt til telefonen, nøgler eller andre småting. De er designet i et flatterende snit med et flot mønster i refleks.

Vintertights
Hold dig varm på løbeturen med disse vintertights fra Active Fit.

Du kan læse endnu mere om tilbuddet og bestille her

3. Løbehandsker

Et par tynde løbehandsker i svedabsorberende materiale er guld værd på dage, hvor temperaturen er tæt på frysepunktet, eller hvis det blæser meget. Hvis du undervejs bliver for varm, er det nemt at stikke hanskerne i lommen.

Du vil (garanteret) også kunne lide