Signes træningsprogram uge 6

Signede mærkede for alvor i denne uge, hvordan hun har rykket sig med henyn til træningen, og teknikken sad lige i skabet! Læs hendes dagbog for uge 6 her.

20. februar 2015 af Signe Espersen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

MANDAG

1 time holdtræning hos Rikke. Vores opvarmning var denne gang vores allerførste program. Så vi kunne mærke, hvor meget vi alle sammen har rykket os med hensyn til træning. Rikke sagde, at alles teknik sad lige i skabet. SÅ fedt at prøve.

 

TIRSDAG

Ingen træning.

 

ONSDAG

1 time Bikefit i Fitness World.

Bikefit er cykling i en sal med høj musik og en træner. Du både står og sidder ned og kører hårdt op ad bakke eller spurter af sted.

 

LÆS MERE Se Signes træningsprogram for uge 6.

 

TORSDAG

1 time holdtræning hos Rikke. Denne allersidste gang lavede vi den træning, som hedder ‘elitetræning’. MEGA hårdt ... pyha.

 

FREDAG

1 lang tur med hunden.

 

LØRDAG

1½ time i Fitness World. Træning i diverse maskiner.

 

LÆS MERE Se Signes kostplan for uge 6.

 

SØNDAG

1 time cirkeltræning i Fitness World.

Cirkeltræning er: træning med maskiner, hvor du følger en fast rute fra maskine til maskine og træner i dem i et bestemt antal sekunder. Meningen er at få trænet alle store muskelgrupper på en omgang, samtidig med at du får pulsen op.

 

 

Hende, der har tilrettelagt Signes sund og slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Rikke Thomsen Wolgast.

Hun er slankekonsulent, kostvejleder og personlig træner og ejer af Dit Velvær i Ballerup.

Ditvelvaer.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide