Signes træningsprogram uge 4

Træning, træning og træning! Signe har været aktiv alle ugens syv dage - se, hvad hun har lavet, når hun afslører træningsprogrammet for uge 4!

6. februar 2015 af Signe Espersen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

MANDAG

Var til 1 time holdtræning hos Rikke Wolgast. Det var VILD hård træning med både styrke- og konditionstræning, men også meget effektiv og meget motiverende træning. Var helt brugt bagefter. Men selv om det er hårdt, er Rikke bare en superdygtig træner. Du kan mærke, at hun er vild med sit job.

 

 

TIRSDAG

Tog 1 powerwalk tur på 30 min. og så 10 min. med min nyindkøbte hulahopring

 

ONSDAG

1 time Bikefit i Fitness World.

 

LÆS MERE Læs Signes dagbog for uge 4 her.

 

TORSDAG

Var til endnu 1 time holdtræning hos Rikke. Denne gang var det funktionel træning. Rikke gør det, at vi har efterhånden har været rundt om alle de forskellige træningsformer, hun kan tilbyde i sit træningscenter.

 

FREDAG

Cyklede 7 km.

 

LÆS MERE Se Signes kostplan for uge 4 her.

 

LØRDAG

Var 1 tur i Fitness World, hvor jeg startede ud med 13 min. opvarmning på crosstraineren. Efterfølgende 1 time styrketræning i de forskellige maskiner. Og til sidst 10 min. i romaskinen.

 

SØNDAG

1 time Bikefit i Fitness World.

Hende, der har tilrettelagt Signes sund og slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Rikke Thomsen Wolgast.

Hun er slankekonsulent, kostvejleder og personlig træner og ejer af Dit Velvær i Ballerup.

Ditvelvaer.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide