Bogen Hjernegod mad, er skrevet af Anette Harbech Olesen, som har skruet sin hidtil lækreste bog sammen med opskrifter, der virkelig får smagsløgene til at vågne.
De færreste betvivler vel, at du selv kan påvirke betingelserne for din hjerne ved at træffe nogle smarte valg og spise det, din hjerne har brug for. Men faktisk kan du også understøtte, at nervecellerne i hjernen gendannes, så hjernen holder sig frisk (eller kommer sig efter stress), og det gør du blandt andet ved at fokusere på din kost.
Bogen giver dig 34 opskrifter til den hjernegode morgenmad, frokost og aftensmad, ditto drikke og endda lidt kager og dessert. Og så siger forfatteren faktisk, at du formentlig vil kunne opleve en forandring, hvis du lever lidt skarpt og altså efter opskrifterne.
Hvad er hjernegod mad?
- Godt med fedt fra olier, frø og kerner
- Masser af grønt, frugt og bær
- Fisk, bønner og linser
