Sådan får du mere af den supersunde fiskeolie

Se den veldokumenterede metode til at få den næringsrige fiskeolie, der giver hjernen og hjertet et essentielt boost.

18. juni 2018 af Benjamin Native Studio for Eye q

Der er masser af fisk i havet, men det er ikke altid, at vi kvinder får nok – faktisk er det de færreste af os, som får de 350 gram om ugen, som Fødesvarestyrelsen anbefaler (hvoraf 200 gram i øvrigt bør stamme fra fede fisk). 

Årsagerne kan være mange. Nogle er bare ikke så vilde med smagen eller lugten, mens andre har en travl livsstil, hvor det kan være let at glemme – eller også kommer de 'bare' til at spise de mindst sunde fisk. 

Derfor kan det være en god idé at tage et tilskud med fiskeolie, som garanterer at få den næringsrige omega-3, som findes i fiskeolie, og er nødvendig for kroppens og hjernens normale funktion.

Eye q findes både flydende, som kapsler eller tyggetabletter og forhandles hos: Matas, Helsam, Helsekostforretninger og på apoteket. Kosttilskuddets fedtsyrer fungerer blandt andet som byggesten i cellernes membraner og er med til at mindske inflammation i kroppen. 

Eye q: Et unikt kosttilskud

Eye q er et sikkert, rent glutenfritsupplement til den fiskefattige kost. Og en af verdens mest solgte fiskeolier med dokumenteret effekt. 

Den har under sin farmaceutisk kontrollerede fremstilling fået fjernet både smagen og lugten af fisk, så den er nem at få ned.

Desuden er Eye q udvundet af en bæredygtig bestand af ansjoser og sardiner. Sundhedsfidusen ved dette er, at disse mindre fisk befinder sig et sted i fødekæden, hvor de ikke belastes af tungmetaller ligesom fx laks eller makrel. Dermed er kosttilskuddet sikkert at spise for både børn og voksne.

Tip! Husk, at kosttilskud ikke kan erstatte en sund og varieret kost, men er et værdifuldt supplement.

Du vil (garanteret) også kunne lide