Nyd sommeren uden at blive forbrændt

Sommer er lig med solbadning – men desværre også mange røde skuldre. Magasinet Liv hjælper dig med at undgå irriterende solskoldninger

31. maj 2016 af Redaktionen

Få en kvalitetssolcreme + aftersun fra Raunsborg til en supergod pris her!

Når solen og sommeren er over os, ved de fleste af os godt, at vi skal huske både solhat og solcreme, når vi bevæger os ud for at nyde de livgivende stråler.

Alligevel døjer mange af os hvert eneste år med solskoldninger, fordi vi gerne vil have så meget sol som muligt, når vi endelig har muligheden, og så glemmer vi at beskytte os ordentligt.

Husk at bruge rigeligt

En anden typisk fejl vi begår, når vi solbader er, at selvom vi husker solcremen, så smører vi ofte alt for lidt på, og så bliver vi solskoldede alligevel.

For at være sikker på at solcremen yder den beskyttelse som der står på tuben eller pakken, skal der en stor håndfuld til for at smøre kroppen ind. Bruger man ikke nok solcreme øger man nemlig risikoen for hudskader i form af skoldninger og i værste tilfælde hudkræft.

Hold dig i skyggen, når solen bager hårdest

En god solcreme er generelt et rigtig effektivt middel til at undgå at blive skoldet, men selv om du er smurt godt ind, betyder det ikke, at din hud har godt at opholde sig ude i solen i længere tid end ellers.

Et godt råd er, at du ikke bør opholde dig i solen for længe ad gangen, og at du så vidt muligt undgår at sidde i solen mellem kl. 12 og 15, hvor solen står højest på himlen. Du skal med andre ord altid være smurt godt ind og være opmærksom på ikke at overdrive solbadningen.

Nyd solen og sommeren med Magasinet Liv

Skal du ud og nyde solens stråler, så kan du passende gøre det iført en god solcreme, og med et godt magasin. Lige nu har Magasinet Liv nemlig et supergodt sommertilbud, hvor du får en lækker solcreme og en aftersun fra Raunsborg med, når du bestiller bladet.

Solcremen beskytter mod UVA og UVB-stråler og den medfølgende aftersun er specielt udviklet til at berolige, lindre og afkøle huden efter solbadning.

Lige nu kan du få sættet sammen med 6 nr. af Magasinet Liv til kun 199 kr. + porto. Du sparer 548,70 kr!


Du vil (garanteret) også kunne lide