Active Fit løbejakke
© Active Fit

Nyd din løbetur endnu mere med en lækker løbejakke fra Active Fit

Du sparer 749 kroner, hvis du køber jakken sammen med Magasinet Liv

16. juli 2017 af Redaktionen

Lækker løbejakke fra Active Fit

Denne populære løbejakke fra Active Fit er i et super lækkert og feminint design. som følger kroppens bevægelser og sikrer perfekt pasform. Jakken er fjerlet, vind- og vandafvisende og er desuden utrolig åndbar.

Lynlåsstopper i kraven sørger for, at lynlåsen ikke generer halsen, og jakken er udstyret med en praktisk lomme foran til nøgler, penge og andre sager.

Active Fit løbejakken er et sikkert valg og giver dig de bedste forudsætninger for, at du kan yde dit bedste under træningen.

Lige nu får du løbejakken fra Active Fit sammen med 5 numre af Magasinet Liv til kun 199 kroner + porto. Du sparer 749 kroner! Læs mere lige her.

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste