Nu skal det være: Følg Mariann og Signes kamp

Mariann trænger til at føle sig gennem-sund og Signe vil smide de 8 kilo en gang for alle - følg med her på Magasinetliv.dk, når de begge deler deres tal og oplevelser

13. januar 2015 af Jane Hansen

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert - og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her.

Mariann føler sig ikke fysisk besværet af sin vægt, men den tynger hende mentalt: ”Jeg vil gerne være stolt af - og føle mig fri - i min krop. Det ligger ikke kun i at tabe de magiske 10-12 kilo, men også i at opnå en dyb accept af min krop. Jeg drømmer om en sammenhæng mellem min mentale og min fysiske tilstand, en slags vellydende sundhedsklang, som på sigt gør min krop klog nok til selv at regulere vægten.”

Signe er indbegrebet af elevatorvægt – og nu skal det altså være. Hun vil smide de 8 kilo en gang for alle: ”Sidst, jeg gjorde det, var i foråret 2014, hvor jeg fik fra 90 kilo til 74 på fire måneder. Men så tog vi til USA, og jeg fik smag for fed og sød mad igen. Jeg er indbegrevet af elevatorvægt og mor på altid-kur.”

Hep med fra på fredag, hvor du kan læse den første beretning.

Du vil (garanteret) også kunne lide