Marianns træningsprogram uge 2

Mariann har i uge 2 været aktiv med cirkeltræning, en gåtur og hjemmetræning (med inspireret ægtemand). Se hele hendes træningsprogram her!

28. januar 2015 af Mariann Amdisen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

 

MANDAG

20 minutter hjemmetræningsprogram, som er:

Et kombinationsprogram i sæt af forskellige øvelser for ben/lår, ryg/mave og arme.

 

TIRSDAG

Ingen træning.

 

LÆS MERE Læs Marianns kostplan for uge 2.

 

ONSDAG

Ingen træning.

 

TORSDAG

35 minutter cirkeltræning i Effektiv Fitness, som er:

Forskellige styrketræningsøvelser sammensat i en bestemt rækkefølge, så det er mest hensigtsmæssigt. Programmet består af en vekselvirkning mellem gulvøvelser og maskiner, hvor hver øvelse varer 45 sekunder, og der er 15 sekunder til at skifte i. Det vil sige, at pulsen holdes oppe.

Som Mariann siger: “Det er benhårdt og effektivt. Og det skønne ved det er, at der altid er en træner til stede, som virker oprigtigt interesseret i at gå med rundt og heppe og justere.”

 

LÆS MERE Læs Marianns dagbog fra uge 2.

 

FREDAG

Ingen træning.

 

LØRDAG

20 minutter hjemmetræningsprogram. Nu med inspireret ægtemand.

 

SØNDAG

En lang gåtur.

 

LÆS MERE

Hende, der har tilrettelagt Marianns sund & slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Birgitte Nymann.

Hun er uddannet i idræt og holistisk sundhed, forfatter til et væld af sundhedsbøger, senest til Slankekuren, og ejer af Effektiv Fitness i Farum og København.

Effektivfitness.dk

Birgittenymann.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide