Nogle kvinder får for lidt vitamin D

Kvinde, kend dit kosttilskud

Måske får du ikke dækket alle dine behov – heller ikke hvad angår vitaminer og mineraler, men så er det jo godt, at du kan tage sagen i egen hånd

2. november 2016 af Af kommerciel redaktion for Longo Vital

Der er perioder i dit liv, hvor kropslige forandringer eller personlige udfordringer trækker ekstra meget på ressourcerne (og hvor det bare er meget sjovere at spise kage end kanon sundt). Derfor vil mange gerne supplere med et kosttilskud. Men hvilket? 

Det nye kosttilskud Longo Vital Kvinde er en totalløsning på at få både vitaminer, mineraler og urter. Ét af disse er det vigtige D-vitamin, som nogle kvinder får for lidt af. 

D-vitamin hjælper kroppen med at udnytte mineralerne kalk og fosfor og bidrager til at vedligeholde normal muskelfunktion, knogler og tænder samt at vedligeholde et velfungerende immunsystem.

Longo Vital Kvinder er baseret på en sammensætning af hele 6 urter, 11 vitaminer og 3 mineraler - bl.a. Vitamin C og jern, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, samt zink, der bidrager til opretholdelse af normal hud. Find Longo Vital Kvinde i de fleste dagligvarebutikker eller Matas. 214 kr. for 180 tabletter.

Sådan får du vitamin D

Din hud danner selv Vitamin D, når den kommer ud i sollyset, men fordi huden bliver tyndere med alderen, bliver den mindre god til det. Her i Danmark er vi heller ikke så heldige i forhold til solskinstimer i vinterhalvåret, hvorfor mange danskere vælger at tage kosttilskud med D-vitamin.

En kilde til Vitamin D er naturligvis din kost. Du får vitamin D i især fede fisk, æg, ost, fede mælketyper og fedstoffer som smør eller olier.

Tip! Dagligt behov for voksne er 10 microgram (milliontedele gram). Tal med din læge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du får for lidt.


Kilder: sund-forskning.dk, Altomkost.dk, voksnekvinder.dk, netdoktor.dk, Danskernes kostvaner 2011-2013, DTU Fødevareinstituttet og NNR 2010, kerk.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide