Moden kvinde tager fat i maven
Din mave må gerne være blød. Det vigtigste er, at den også er sund.© Getty Images

Kæmper du mod de overflødige kilo? Måske dette nye slanketip er løsningen

Din dejlige 40+ krop må gerne være fyldig og blød. Men den skal selvfølgelig også gerne være sund. Kæmper du, ligesom mange af os andre, med de overflødige kilo, så skal dette nye slanketip måske have en chance

19. juli 2019 af Gitte Høj

Din krop ser ikke nødvendigvis ud, som den altid har gjort. Og selvfølgelig gør den ikke det. Børn, arbejde og din alder er blot få af alle de ting, som med tiden har sat sine spor – ganske naturligt!  

Og din krop må gerne være kurvet, blød, fyldig, eller hvad den nu er. Men den skal også gerne være sund. Desværre er kampen mod de overflødige kilo bare ikke særlig let at vinde. Men måske dette nye slanketip er løsningen – det er i hvert fald forsøget værd! 

16:8-metoden

Spis det, du plejer, men hold alle dine måltider inden for et måltidsvindue på 8 timer. For eksempel fra kl. 9 til kl. 17. Det kaldes også 16:8-metoden og handler altså om, at du spiser i 8 timer og faster de øvrige 16 timer.

Du må gerne drikke vand, kaffe og te, mens du faster. Det virker, fordi du samlet set vil indtage færre kalorier end ellers.

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 9. maj 2019.

Du vil (garanteret) også kunne lide