“Jeg kan lave planken over 20 sekunder nu!”

Efter en sund og aktiv uge har Signe kun tabt 500 gram, hvilket var hårdt for hende. Til gengæld kan hun mærke, at hun er blevet meget mere fit. Læs hele dagbogen for uge 4 her.

6. februar 2015 af Signe Espersen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

SÅDAN HAR MIN UGE VÆRET:

“I denne uge har jeg trænet hver eneste dag, for ligesom at der skulle ske noget på vægten. Så det har været lidt hårdt. Skuffelsen kom så, da jeg kun havde tabt 500 gram. For jeg knokler virkelig på livet løs. Jeg har ikke på noget tidspunkt spist noget ‘forbudt’. Jeg havde sågar bagt kage og boller til mine søde kolleger i fredags, fordi jeg havde sidste dag, UDEN så meget som at smage på det, jeg havde bagt. Det, synes jeg jo selv, er ret sejt. Sad og spiste min skyr …. Til gengæld kan jeg mærke, at jeg er blevet meget mere fit. Jeg kan klare rigtig mange af Rikkes øvelser 500 gange bedre end for fire uger siden.”

 

LÆS MERE Se Signes træningsprogram for uge 4.

 

UGENS OVERRASKELSE:

“Jeg holder hovedet koldt”

“Må være, at trods det, at der ikke sker noget på vægten, så holder jeg hovedet koldt og fortsætter derudad. Jeg får god støtte og opbakning fra Rikke, så jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt, at jeg ville opgive det hele. Kan jo i den grad mærke, at min krop er lykkelig for det, jeg byder den nu, og kan mærke, at jeg har en helt anden energi end før. Nu er jeg fysisk træt i min krop og ikke ‘sukkertræt’.”

 

UGENS UDFORDRING:

“Ud ad døren alle dage i ugen”

“I denne uge har min udfordring været, at jeg havde lidt svært ved at skulle ud ad døren alle dage i ugen, da jeg ligesom har indstillet min hjerne til at have nogle fridage. Men jeg kom jo af sted og må indrømme: Jeg er sgu stolt her bagefter.”

 

LÆS MERE Se Signes kostplan for uge 4.

 

Hvad har du lært om dig selv i denne uge?

“At jeg kan mærke, at min krop er blevet MEGET stærkere. Jeg kan lave planken over 20 sekunder nu og lave fire bittesmå armbøjninger. Det kunne jeg slet ikke for fire uger siden. Så jeg har jo lært at jeg skal blive ved og ved og ved …”

 

UGEN I TAL:

“500. Har tabt 500 gram, så vægten er 78,5 kilo. 500 gram er den mængde grøntsager, jeg spiser om dagen. Og 500 mavebøjninger er det antal, jeg nok har lavet de seneste fire uger.”

 

SIGNES STARTVÆGT: 82,4 kilo

SIGNES VÆGT EFTER UGE 4: 78,5 kilo

Hende, der har tilrettelagt Signes sund og slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Rikke Thomsen Wolgast.

Hun er slankekonsulent, kostvejleder og personlig træner og ejer af Dit Velvær i Ballerup.

Ditvelvaer.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide