”Jeg kan endelig passe mine gamle jeans igen!”

7,5 kilo og en hel masse centimeter! Det er resultatet efter 6 uger på Magasinet Livs Sund & slank-forløb. Læs Marianns dagbog for uge 6 her.

25. februar 2015 af Mariann Amdisen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

 

SÅDAN HAR MIN UGE VÆRET:

“Denne uge har været min sidste uge i forløbet med Birgitte. Og den har været meget atypisk, da jeg har været syg og har haft rigtig svært ved at komme til kræfter igen.

Så jeg har for første gang i seks uger overhovedet ikke trænet ud over den bevægelse, der naturligt har været en del af min hverdag.

Jeg har været uhyre træt og blev udmattet af bare at gå op ad trappen til tredje sal. I ‘gamle dage’ ville jeg have kørt på og tænkt, at jeg bare skulle i gang igen. Jo før, jo bedre. Men en af de ting, jeg har lært af Birgitte, er, at kroppen fortæller, hvad den har brug for, og at min opgave er at lytte.

Det vil sige, at jeg, selv om jeg gerne ville have afsluttet dette forløb med en Super Karla-uge, måtte tage den med ro og føle mig slap og slatten.

Min måde at spise på har fundet et godt, fornuftigt og for mig naturligt leje. Jeg er mæt, jeg har ingen sukker-cravings, mit blodsukker er stabilt, og jeg trives både fysisk og mentalt. Jeg er 100 procent sikker på, at Birgitte i mit tilfælde har ramt rigtigt med at foreslå en udelukkelse af gluten og mælk.

Jeg har selvfølgelig været samvittighedsfuld og gerne villet lykkes, men jeg kan allerede nu sige, at det kommer til at vare ved. Jeg er SÅ glad for den faglige viden, indspark og sparring, jeg undervejs har fået af Birgitte. Jeg kunne unde alle at få samme mulighed, og jeg glæder mig til at føre det videre.”

 

UGENS OVERRASKELSE:

“Jeg har ikke alene tabt 7,2 kilo, men også …”

“At jeg rent faktisk ved afslutningen af dette forløb på seks uger har tabt ikke alene 7,2 kilo, men også en masse centimeter OG er blevet meget stærkere. Jeg kan endelig passe mine gamle jeans igen! Mange kommenterer det, og det føles fantastisk. Jeg har det meget bedre både indeni og udenpå, og jeg er ved at finde tilbage til en form, jeg kender og rigtig godt kan lide.

Da jeg startede, havde jeg faktisk opgivet at tabe mig, fordi intet syntes at virke. Nu sker det rent faktisk, og jeg er begyndt at tro på, at det vil lykkes at komme i mål. Ikke alene med et vægttab, men med en form, jeg trives med og i.”

 

LÆS MERE Se Marianns træningsprogram for uge 6.

 

UGENS UDFORDRING:

“At lade være med at tonse på, når kroppen ikke vil.”

 

FORLØBETS UDFORDRING:

“At tro på, at det kan lykkes at skabe varig forandring.”

 

Det har jeg lært om mig selv i denne uge?

“Det er lidt ligesom i sidste uge. At denne måde at spise og leve på også holder, selv om der er en eller anden form for undtagelsessituation – og det er der tit i mit liv. For eksempel at jeg, selv om jeg er syg, ikke forfalder til at tænke, at det er synd for mig, og jeg gerne må det, jeg ikke plejer eller lignende.

Alt er muligt inden for rammen af, hvad der er godt og virker for mig, men det kræver lidt planlægning. Med andre ord: Jeg ‘behøver’ ikke give køb på det, jeg har lært, eller opgive mine aftaler med mig selv. Det er et syvmileskridt af rang.”

 

UGEN I TAL:

“Because, I’m happy, happy … Vægttab i alt: 7,2 kilo. Minus centimeter i alt: 39 (!) centimeter. Om mine hofter er jeg for eksempel blevet 11 centimeter mindre og om min mave 10,5 centimeter!”

 

MARIANNS STARTVÆGT: 82,3 kilo

MARIANNS VÆGT EFTER 6. UGE: 75,1 kilo

 

Hende, der har tilrettelagt Marianns sund & slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Birgitte Nymann.

Hun er uddannet i idræt og holistisk sundhed, forfatter til et væld af sundhedsbøger, senest til Slankekuren, og ejer af Effektiv Fitness i Farum og København.

Effektivfitness.dk

Birgittenymann.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide