“Jeg blev godt nok udfordret på min stædighed”

Signe har været på en mini skiferie med familien, hvor hun har forberedt alt mad hjemmefra. Det har krævet en del planlægning, som har udfordret Signe. Læs hendes dagbog for uge 5 her.

13. februar 2015 af Signe Espersen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

SÅDAN HAR MIN UGE VÆRET:

Denne uge har virkelig stået på planlægning i stor stil, da jeg skulle af sted på en lille tredages skiferie med hele familien. Det var en stor udfordring. Jeg talte med Rikke om, hvad der var bedst at gøre, og det var at tage ALT mad med, som jeg skulle spise alle tre dage. Så der blev hakket og snittet dagen før og købt en masse kylling.

Jeg blev godt nok også udfordret på min stædighed af at sidde på café med resten af familen, hvor de spiste burger og pommes fritter, og jeg sad med min madpakke. Men med tanke på, hvor de pommes fritter ville sætte sig, har det været så godt at være så velforberedt. Hun er SÅ god, hende Rikke.

Jeg er også startet på nyt job, så der er sket rigtig meget på det personlige plan.

Rent vægtmæssigt har det været en fantastiske uge. Jeg har jo ikke trænet, som jeg plejer, på grund af ferien, men jeg har alligevel tabt mig.”

 

LÆS MERE Se Signes kostplan for uge 5.

 

UGENS OVERRASKELSE:

“Vægttab trods manglende træning”

Det er mit vægttab trods manglende træning. Men jeg har også tænkt VIRKELIG meget over, hvad jeg har spist, mens vi var væk. Jeg er bare stolt over og glad for, at det er gået så godt.”

 

LÆS MERE Se Signes træningsprogram for uge 5.

 

UGENS UDFORDRING:

“At få spist mit mellemmåltid”

“Har helt klart været at starte på nyt job. I den forbindelse er det en stor udfordring at få spist mit mellemmåltid om formiddagen. Jeg har ikke en formiddagspause, som jeg er vant til, så et par dage har jeg lige hurtigt spist en banan. Jeg har planer om at bage nogle proteinbomber og tage med, da de er nemme at have med og spise hurtigt.”

 

Hvad har du lært om dig selv i denne uge?

“Helt klart, at alfa omega til et vægttab og til at bevare det er planlægning. Planlægning, planlægning og atter planlægning Nu har jeg forstået det. Og igen mærket, hvor vigtigt det er.”

 

UGEN I TAL:

“Har tabt mig halvandet kilo, så min vægt er nu 77 kilo. Weee, hvor det bare kører.”

 

SIGNES STARTVÆGT: 82,4 kilo

SIGNES VÆGT EFTER UGE 5: 77 kilo

 

Hende, der har tilrettelagt Signes sund og slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Rikke Thomsen Wolgast.

Hun er slankekonsulent, kostvejleder og personlig træner og ejer af Dit Velvær i Ballerup.

Ditvelvaer.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide