Cristina har testet produkter med kollagen fra New Nordic
De to cremer, serummet og tabletterne fra New Nordics nye hudplejeserie, som Cristina Svane har testet.© Privatfoto I New Nordic | Getty Images

Vi tester: Kollagentabletter og -cremer

Har det en effekt, når du tilfører din 40+ hud et skud kollagen både udefra og indefra? Vi tester!

9. januar 2021 af Cristina Svane

Cristina Svane (51) er lærer og mor til 3 børn på 27, 24 og 16 år.

Det har vi testet:

Det der med at pleje både indefra og udefra ved vi er smart. Og det er der selvfølgelig nogle firmaer, som også tænker i at servere smart. Det gør New Nordic med hudplejeserien Collagen Filler, som består af to cremer, et serum og en tablet, som skal bruges på samme tid for at nære huden på samme tid fra forskellige vinkler.

Hudplejeserien indeholder blandt andet granatæble, havtorn, tagetes, hyaluronsyre, rød tang, tara spinosa og kollagen, som samlet set skulle styrke, hele og beskytte hudens celler og stimulere cellefornyelsen. 

Mens cremerne plejer hudens øverste lag, går tabletterne en tand dybere, så næringsstofferne rammer de dybere hudlag.

En af de essentielle ingredienser i det hele er hyaluronsyre, som findes i hele kroppen og i særligt høj koncentration i huden. Men mængden falder, jo ældre du bliver, og eftersom hyaluronsyre holder på fugten, kan det betyde, at huden kommer til at mangle glød og fugt, i takt med at du bliver ældre.

Så længe har vi testet:

10 uger.

Og produkterne hedder:

Tabletterne: Skin Care Collagen Filler til 592 kr. for 180 stk.

Cremerne:

Min hud, da jeg gik i gang:

“Min hud er meget fin og sart, og dette er blevet mere udtalt med alderen. Jeg skal passe mere på min hud og være opmærksom på, at de produkter, jeg bruger, er meget milde og uden tilsætningsstoffer, ellers reagerer min hud let med udslæt og hævelser omkring øjnene. 

Huden i ansigtet og på halsen har tendens til at blive tør og rødme, så det er nødvendigt med en god, fed creme. Også fordi jeg er en del ude i al slags vejr.

Jeg har fine rynker omkring øjnene og en tendens til ret mørke rande under øjnene. Min hud er generelt fin og uden særlige urenheder, men ret påvirkelig, og jeg kommer nemt til at se meget bleg ud. 

På venstre kindben er der solskade under øjet. Min hals er nok det sted, hvor der er flest rynker. Så den skal med i projektet,” siger Cristina Svane.

Cristina Svane før hun testede Collagen Filler hudplejeserien fra New Nordic
Cristina Svane før hun testede Collagen Filler hudplejeserien.© Privatfoto

Min hud undervejs:

“Jeg kaster mig ud i at bruge produkterne, mens det stadig er sommer og meget varmt, og den fugtmættende creme føles meget tæt, som om huden har svært ved at ånde. Men det viser sig, at huden lige skal vænne sig til cremen, for efterhånden føles huden utroligt fin og fugtmættet. 

Jeg renser hver aften og morgen med en mild rensecreme og conjacsvamp. Den første måned bruger jeg først Natural Magic Firming Serum både morgen og aften og Anti-Ageing Cream og Amazing Eye Cream.

Efterhånden går jeg over til kun at bruge serum om aftenen, så den kan virke om natten. Altså stadig med Anti-Ageing Cream og Amazing Eye Cream også. Halsen husker jeg at inddrage i projektet. 

Serummet er tyndtflydende og let at fordele. Trækker fint ind. Anti-Ageing-cremen er også vældigt rar at arbejde med og let at fordele, det samme er øjencremen. Duften er sart og behagelig.

Derudover har jeg i 12 uger taget 2 styk Collagen Filler-tabletter morgen og aften og går derefter over til kun at tage 2 tabletter om dagen.

Min hud er ikke i tvivl. Den elsker disse produkter. Den er blød som aldrig før og helt fri for urenheder. Rynkerne omkring øjnene synes mindre tydelige, fordi huden aldrig bliver tør. Det er svært at se, om solskaden er blevet mindre tydelig, men huden syner virkeligt frisk.”

Cristina Svane har testet Collagen Filler hudplejeserien fra New Nordic
Cristina Svane efter hun testede Collagen Filler hudplejeserien.© Privatfoto

Min hud, da jeg afsluttede forløbet:

“Min hud virker så sund og tilpas. Jeg ved ikke, om tabletterne er med til at gøre følelsen så god, men måske medvirker de til, at den fugtmættede følelse varer hele dagen?

I hvert fald oplever jeg efter tre måneders brug af tabletter og cremer, at huden i ansigtet er glat og opstrammet. Porerne er mindre åbne. De fine rynker ved især øjenomgivelser og pande er mindre tydelige.

Det har stor betydning for mit velvære, at min hud føles så fugtmættet og sund. Huden på halsen er heller ikke tør, og dette betyder, at den syner mindre rynket.

Jeg er meget kritisk og synes, det er svært at finde produkter, der gør en forskel. Men jeg oplever faktisk, at disse cremer og tabletter virker og giver en rigtigt god hudkvalitet. Jeg kan dog ikke se nogen specifik effekt i forhold til rødme i huden, solskaden og de mørke rande under øjnene.”

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 12. november 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide