Foto: Creativecommons.org

Sexlivet peaker, når vi er mellem 40 og 59 år

Ny canadisk undersøgelse viser, at befolkningen mellem 40 og 59 år er ovenud tilfredse med deres seksuelle samliv. Er du også?

23. maj 2016 af Rikke Hellerup Madsen

Det internationale kondomfirma Trojan er gået sammen med Rådet for Sex og information i Canada om at kortlægge, hvor tilfredse den canadiske befolkning i alderen 40-59 år, er med deres sexliv. 

2.400 canadiere – både mænd og kvinder – deltog i undersøgelsen, og resultatet? Tja – man skulle vist have været canadier!

Det viser undersøgelsen

Hele 65 % af de adspurgte canadiere rapporterede, at de er fuldt ud tilfredse med deres sidste seksuelle møde. 

Undersøgelsen viser også, at mere end 60 % af de adspurgte mænd og kvinder føler sig mere åbne over for at prøve nye ting, end de gjorde for ti år siden. 

Det mest overraskende resultat i undersøgelsen, er alligevel, at hele 40 % af de gifte eller samboende deltagere rapporterede, at de har sex med deres partner minimum én gang om ugen. 

Hvad er hemmeligheden?

Nøglen til canadiernes storartede sexliv i 40'erne og 50'erne, hænger ifølge undersøgelsen snævert sammen med, at deres evne til at kommunikere fantasier, ønsker og behov med deres partner er blevet langt bedre med alderen.

Så uanset hvad du går og leger med tanken om, så kunne det være, du skal tage en snak med din partner om det ... Eller tage en smuttur til Canada, hvis du er single.

Du vil (garanteret) også kunne lide