Sådan punkterer du din ballonmave

Det er bare så ærgerlig en fornemmelse, når maven ligner noget, der fornylig har været en baby i – når det nu er 15 år siden. Vi har testet kosttilskuddet, der tager toppen

27. juni 2016 af Gitte Høj

Rigtig mange af os 40+ kvinder kæmper med en oppustet og spændt mave, som generer, fordi den gør ondt og stjæler koncentrationen.

Ofte er oppustetheden udtryk for en fordøjelse, som slet ikke kører, som den skal. Det kan der være rigtig mange grunde til:

  • Måske spiser du anderledes og mere ensidigt end tidligere.
  • Måske spiser du for meget sukker, hvede og gær.
  • Måske får du ikke motion nok.
  • Måske er der kludder i dine toiletbesøg.

Heldigvis kan du gøre meget. Du kan blandt andet tage kosttilskud, som genetablerer balancen i din tarmflora.

Vi har prøvet en periode med Dida. En kanelbaseret tablet med et kombinationsekstrakt af krydderurter og B-vitaminet niacin, som både skulle modvirke akut oppustethed og bidrage til sunde slimhinder. Den holder, hvad den lover, Dida-tabletten. Hør selv:

 

Magasinet Livs sundhedsredaktør mener:
Jeg kæmper indimellem med en stor konemave og har fundet frem til, at travlhed og lidt for hurtig og lidt for ussel mad kun gør det værre. Derfor har jeg mavestørrelsen i hus, da jeg stopper den første pille ind. Svær at sluge, synes jeg. Dosis lyder på to stk., som jeg tager om morgenen.

Halløj. Jeg oplever, at jeg bliver drænet for luft på den gode måde og byder en gradvis fladere mave velkommen. Jeg vejer mig sjældent, men efter et par uger går det nemmere med at lyne mine jeans. Fedt! Altså billedligt talt.

 

Dida fra New Nordic, 393 kr. for 180 tabletter hos Newnordic.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide