Sådan fikser du underlivet

Hm, du har ikke adgang til vand, men vil gerne friskes op forneden?

22. juli 2015 af Redaktionen

Sund balance. Det har du brug for i dit liv. Også i dit underliv. 81 procent af alle kvinder op til 65 år har på et eller andet tidspunkt oplevet en bakteriel ubalance, der kan komme til udtryk som kløe, svie, smerter eller anden form for ubehag i skridtet.

Årsagerne kan være flere. Din ­menstruation kan give dig generne, men det kan også skyldes overgangs­alder, antibiotika og overdrevet brug af bind og tamponer. Uanset årsagerne er en del af løsningen ofte den rette hygiejne. Det vil sige ikke for hyppig vask, ikke for sjælden og aldrig med for agressive sæber.

Vivags Intimservietter lyder som en nem løsning og et potentielt feriehit: Lav pH-værdi, minus parfume, passer på de sarte slimhinder og kan i øvrigt skylles ud i toilettet.

Det føles lidt som snyd, når jeg lister en serviet ud og vasker mig forneden. Fordi jeg er sådan en vand og sæbe-type. Skal lige vænne mig til en ny måde at rengøre mine intime områder på. Men det fungerer jo fint! Føler mig ren og frisk. Har pakken i arbejdstasken og lægger mærke til, at jeg bruger servietterne som fiks feberredning, når jeg er væk i mange timer.

Du vil (garanteret) også kunne lide