Sådan kommer du frem i lyset

Lys og luft er afgørende for humøret, men sofaen er jo så dejlig varm  ... Her er otte ideer til at motivere dig ud ad døren.

8. februar 2016 af Redaktionen

Led efter forårstegn i jordbunden

Slå blikket ned, og gå på udkig efter gule, hvide og lilla farveklatter i sneen eller den mørke jord. Selv om der er alt for lang tid til foråret, er der alligevel liv i jorden. Erantis dukker op sidst i januar og er her til marts. Vintergækker blomstrer fra februar til april, krokus fra februar til april, og martsviol fra, ja, marts til april.

 

Giv din by elevatorblikket

På Danskartiketurguide.dk kan du læse mere om de mest spændende bygninger i Danmarks fire største byer og sammensætte din helt egen tur, hvis du da ikke bare låner en af sitets foreslående ture. Guiden kan du sende til din mobiltelefon, så du undervejs kan læse om stederne.

 

Gå en frisk tur i din frokostpause

Tag musik i ørerne, og drøm dig lidt væk, mens du går, når du netop har tid. Har du en smartphone, så download appen Tune In Radio, som kan finde stort set alle radiokanaler i verden.

Spring ud som skøjteprinsesse

Find byens skøjtebane eller nærmeste (gennemfrosne) vandhul, og giv skøjteprinsessedrømmen en ekstra chance. Er du vokset ud af dine skøjter, så lej et par. Sæsonen slutter sidst i februar.

 

Træn i det fri

Før fitnesscentrene var naturen – og den er der endnu, nu med træningspavilloner, hvor du kan træne mindst lige så effektivt. I tørvejr og samtidig i frisk luft! På Træningspavillonen.dk kan du få inspiration til øvelser.

 

Tænd et bål

Og vær med til at lyse himlen op længere. Varm kakao, popcorn og pølser smager godt fra bål. Du kan finde en offentlig bålplads på Friluftskortet.dk. Hav gerne en favnfuld tørt brænde med hjemmefra.

 

Hop op på et varmt dyr

For hestepiger er det ingen sag, for os andre træner det både benmuskler og latterorganet. Find et sted, der udlejer heste til turister, og oplev verden i lettere håndrystet format. På Søndervigheste.dk tilbyder de ridning på stranden i Søndervig ved Vesterhavet.

 

Vinduesshop

Sluk for computerens mange fristende netbutikker, klæd dig varmt på, køb byens bedste take-away-kaffe, og gå på vinduesshopping, når butikkerne er lukket. Det er gratis (til at begynde med), det er sjovt, og du kan praktisere det gode råd med lige at tænke en ekstra gang, før du køber. Tag billeder med din telefon af de ting, du forelsker dig i. Så får du et helt katalog med hjem. 

Du vil (garanteret) også kunne lide