Ny bog sætter fokus på senfølger efter kræft

Senfølger rammer omkring 40-60 % af alle kræftpatienter. De påvirker humøret, sexlivet og selvopfattelsen. Læs bogen af Josina Bergsøe, der oplevede det på egen krop

1. oktober 2014 af Jane Hansen

I dag udkommer den første bog om senfølger efter kræft. Bogen henvender sig til de mange tusinder af danskere, der lider af senfølger efter en kræftsygdom. I bogen møder du Josina Bergsøe, der troede, at hun var rask efter endt behandling for brystkræft. Men hun fik mange forskellige senfølger, og hun mødte ingen forståelse for sin situation. Derfor undersøgte hun på egen hånd hvilke senfølger, der kan gøres noget ved, og hvilke hun skal lære at leve med.

I bogen Senfølger efter kræft fortæller Josina Bergsøe på sin ærlige, direkte og humoristiske facon, hvordan hun er påvirket,
 og hvad hun gør for at komme videre. Hendes fortælling ledsages af gode råd fra nogle af landets førende eksperter inden for området. Derudover fortæller 19 modige kvinder, hvordan senfølger påvirker deres liv.

Bogen er skrevet for at give håb til de mange tusinder af danskere, der lider af senfølger og ønsker at blive set, hørt og hjulpet. Bogen koster 269 kr og kan købes hos saxo.com eller hos frydenlund.dk.

Læs iøvrigt interviewet med Josina søster, smykkedesigneren Josephine Bergsøe, der også fik kræft, her på magasinetliv.dk i dag.

Du vil (garanteret) også kunne lide