Lingerikæde støtter brystkræftramte kvinder

Den britiske lingerikæde Rigby & Peller tilbyder gratis isyning af lommer til brystproteser hele oktober måned

2. oktober 2015 af Sørine Theen Nørreslet og Jane Hansen

Oktober måned er den måned, hvor hele verden sætter fokus på brystkræft – herunder de ramte kvinder og deres pårørende. Et fokus, der ligger meget tæt på hjertet i den eksklusive lingerikæde Rigby & Peller.

Rigby & Peller har de specialiseret sig i at vejlede om valg af bh efter brystkræft. Det er nemlig meget individuelt, hvordan barmen ser ud efter et brystkræftforløb: Nogle kvinder har fået rekonstrueret et eller begge bryster, nogle er i venteposition til rekonstruktion, mens andre bruger proteser på det ene eller begge bryster.

Vejen mod at føle sig feminin igen

Brystkræft er den hyppigste kræftform hos kvinder med cirka 4.900 nye tilfælde om året. Du har måske selv haft sygdommen tæt inde på livet – selv taget kampen op eller været med på sidelinjen, da din mor, veninde eller fjernere bekendte blev ramt. Uanset hvad så er lingeri for mange kvinder, det sidste de tænker på oven på et hårdt sygdomsforløb.

Hos Rigby & Peller har man imidlertid erfaret, at den rette bh er et led i processen med at finde sit til rette og føle sig feminin og godt tilpas igen.


Mette Blomsterberg: ”Livet er tiltider ligeså grimt, som det er sødt”

Professionelle stylister

Fordi det for mange kvinder, der har været igennem et brystkræftforløb, kan virke uoverskueligt og grænseoverskridende at skulle finde nye bh'er, har man hos Rigby & Peller ansat en række lingerisylister, som er særligt vant til denne situation:

“Vi vejleder professionelt ud fra hvilke bh’er, der vil passe bedst til den enkelte kunde,” fortæller Rigby & Peller, som desuden tilbyder isyning af lommer til proteser. Det kan være en stor lomme til en fuld protese.

Skal du gentestes for arvelig kræft?

Gratis isyning af lommer

I anledningen af at oktober måned er brystkræftmåned, tilbyder Rigby & Peller gratis isyning af lommer i bh’er fra Marie Jo, Prima Donna og Andres Sarda. Tilbuddet gælder ved køb af bh i oktober måned, og der er cirka tre ugers leveringstid efter bestilling.


Charlotte Bircow: ”Jeg har aldrig haft en plan B!”

Rigby & Peller har butikker i Hellerup og på Frederiksberg. Butikkernes kontaktinformationer findes her.


Fokus på Magasinetliv.dk: Brystkræft

Husk at følge med på Magasinetliv.dk, hvor vi kører et brystkræft-fokus, hvor du får historier fra de kvinder, der har haft sygdommen tæt på, du får eksperternes bud på, hvad vi kan gøre for at forebygge sygdommen og meget mere.
Følg med her hele måneden!


Få alt det bedste fra Magasinetliv.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide