Stressfri kvinde


© iStock

Har du stadig ferie til gode, så hold ferien stressfri

Hvis du er en af de heldige, der skal til at holde ferie, så læs med her, hvordan du holder din ferie HELT fri fra stress

1. juni 2018 af I FORM

Ferien er til for at holde ferie i – ikke til at suse hektisk rundt. Her får du stresscoach Bjarne Toftegårds gode råd til, hvordan du får mest afslapning ud af din ferie.

  • Slap ordentlig af. Jo mere stresset en hverdag, du har, desto vigtigere er det, at du får koblet helt af i ferien. Derfor er det ikke nødvendigvis en god idé at lade en travl hverdag gå over i en fuldt booket aktivitetsferie. Hold helt fri – også fra det praktiske derhjemme. En ferie uden planer og med stikket hevet ud skaber ægte feriestemning.

  • Afstem forventningerne med dem, du holder ferie med. Det er altid godt, at alle ved, hvilken ferie, der er i udsigt, så man undgår at skulle skændes om skuffede forventninger. Hvis det er en familieferie, er det fint, hvis der er aktiviteter til børnene, men det er også vigtigt, at der er plads til, at familiemedlemmer gør noget forskelligt, hvis man ikke har lyst til det samme hver dag.

Du vil (garanteret) også kunne lide