Du ved, du har verdens bedste veninder, når...

Griner I nogle gange så meget, at I tisser i bukserne? Se listen over fantastiske øjeblikke i livet, som du helt sikkert kan genkende, hvis du har skønne venner omkring dig.

11. november 2016 af kommerciel redaktion for lights by TENA

Mænd kommer og går, men venskaber består. At have ikke bare én, men flere gode veninder, giver en uundværlig livskvalitet – især i de situationer, der nogle gange kræver lidt ekstra tryghed. Her hylder vi nogle af de definerende øjeblikke, der viser, at dine venner er den ægte vare.

... de fortæller dig sandheden

En sand veninde hjælper med at se dig selv præcis som du er, når du har allermest brug for det, også selvom det kan være lidt akavet. Og hvis du har noget af din frokost siddende mellem tænderne, så siger hun det selvfølgelig! 


... de hjælper dig med at finde det, du savner

Du kan miste alt lige fra din mobiltelefon til dit mod, men dine bedste veninder vil ALTID prøve at hjælpe dig med at finde det, du mangler eller få det frem i dig. Ofte er det i modgang, at ægte veninder beviser, hvor store stjerner, de egentlig er i dit liv, selv om du selvfølgelig spiller hovedrollen.

... du kan ringe midt om natten

Når du ved, at du kan forstyrre dine veninder klokken 3:00 om natten, hvis du har brug for det, vil du aldrig føle dig alene. Verdens bedste veninder sætter selvfølgelig ikke en særlig tidsgrænse for jeres relation. De er der bare. Altid. 

... de kommer forbi med din yndlingschokolade

Det siges, at der ikke er noget bedre i verden end gode venner. Det skulle da lige være, hvis de var overtrukket med chokolade! Når du har haft en dum dag, så er definitionen på hjertevarme, at de står der med åbne arme (og er klar til at trøstespise i fællesskab). 

... I griner så meget sammen, at I tisser lidt i bukserne (og tør at sige det)

Veninder er de ultimative personer at dele et godt grin med, fordi I trygt kan kaste jer over emner, som ikke diskuteres helt så ærligt i det offentlige rum. Bryder I ud i så store latterhyl, at I "stress-tisser" lidt i bukserne, så er det bare endnu sjovere. 

Også en god ven(inde)
Nogle gange kræver det lidt ekstra beskyttelse at nyde øjeblikket fuldtud. Lights by TENA er en produktserie med trusseindlæg, der holder dig frisk og tør i selv de mest udfordrende hverdagssituationer. Se mere på lightsbytena.dk!

Du vil (garanteret) også kunne lide