Du behøver ikke spise hormoner for at komme godt gennem overgangsalderen

Siger du også nej tak til ekstra hormoner? Jamen, vi er helt enige. Du kan nemlig nøjes med et naturligt kosttilskud morgen og aften. Læs videre her og bliv klogere på den geniale løsning, som har en videnskabelig dokumenteret effekt.

7. september 2017 af kommerciel redaktion for Femarelle

Håret i nakken er vådt. Din nattesøvn bliver afbrudt, og dit humør svinger op og ned. Er det begyndelsen på en naturlig fase, som din krop skal igennem på linje med puberteten?

Ja, det er det, men overgangalderen kan være lang og påvirke din livskvalitet voldsomt, så måske er gener som hedeture, tørre slimhinder, manglende sexlyst og søvnløshed ikke noget, du bare skal finde dig i! Måske skal du gøre noget andet end at bide tænderne sammen og holde ud?

De fleste af de gener, du oplever, skyldes et fald i din krops østrogenniveau, der først påvirker din energi og dit humør, siden din søvn og senere endnu kommer de let genkendelige tegn som hedeture og nattesved. Dine knogler og slimhinder bliver også påvirket af det lave østrogenniveau.

Du kan lindre dine symptomer helt naturligt med kosttilskuddet Femarelle, der gennem 16 år er udviklet og testet af eksperter i kvinders sundhed. Uden brug af hormoner, men til gengæld med videnskabelig dokumentation for produktets effekt.

Effekten kan også ses i populariteten, og Femarelle er f.eks. det mest solgte kosttilskud til overgangsalderen i Sverige og Norge.

Den rette blanding til dig

Den vigtigste ingrediens i kosttilskuddet Femarelle er en bestemt fermenteret sojabønne. Herudover finder du for eksempel vitamin B2, D-vitamin, calcium og hørfrøekstrakt. Helt naturligt stimulerer blandingen din krops østrogenreceptorer på samme måde som hormontilskud, men uden de risici du udsætter dig selv for, hvis du tager hormonpiller.

Femarelle er en serie med tre produkter, og alt efter om dine symptomer lige i øjeblikket handler om søvnbesvær og manglende energi eller om tørre slimhinder og svedeture, kan du vælge det produkt, du har mest brug for.

Flere undersøgelser viser, at Femarelle reducerer antallet og intensiteten af hedeture hos kvinder i overgangsalderen. I en undersøgelse svarede 80,7 procent af kvinderne, at deres hedeture var blevet bedre eller meget bedre, efter at de havde taget Femarelle morgen og aften i fire uger. Andre undersøgelser peger på en bedring i forhold til tørre slimhinder, for eksempel i skeden og i forhold til knogleskørhed.

På vej i overgangsalder?
Hvis du er i tvivl, kan en blodprøve hos din læge afsløre, om du er på vej i klimakteriet. Små forandringer som svingende humør og manglende sexlyst kan være de første tegn – men kan jo også skyldes en del andre ting, så derfor er et lægebesøg altid en god start. Du kan desuden læse mere om Femarelle her.

Du vil (garanteret) også kunne lide