© Getty

7 nemme tips til at forbedre dit sexliv

Læs med, og få nemme tips til at puste liv i intimiteten og sexlivet med både hjælpemidler og tips til hverdagen

25. oktober 2018 af Benjamin Native Studio for RFSU

Det kan være svært at få prioriteret sexlivet – også selvom I begge har lyst til hinanden. Hverdagen kommer i vejen, og for mange kan projektet om at få gang i sexlivet igen virke uoverskueligt og grænseoverskridende. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Læs med, og få nemme tips til at puste liv i intimiteten og sexlivet med både hjælpemidler og hverdagskys.    

1. Vær ærlig

Med ærlighed kommer du længst, og det gælder også, selvom turen bare går til soveværelset. Det første skridt til et bedre sexliv er at være ærlige overfor hinanden. Forklar din partner, hvad du mangler eller er nysgerrig efter på en kærlig og positiv måde. Undgå at skyde skylden over på ham, men koncentrér dig om at kigge fremad.

2. Brug glidecreme

En af barriererne for et aktivt sexliv kan også findes i de fysiske forandringer, som mange kvinder oplever i forbindelse med at blive ældre. Blandt andet kan tørhed i skeden være en udfordring, for selvom du kan føle lyst, kan det være grænseoverskridende at tage initiativ, hvis kroppen ikke samarbejder. Heldigvis er der hjælpemidler som glidecreme, der kan gøre oplevelsen både fræk og mere spændende, og i dag findes der et utal af glidecremer til forskellige behov. Faktisk er det kun jeres fantasi, der sætter grænser. 

Glidecremene Magic Glide og Aqua glide er særlig gode til jer, der skal til at igang med glidecreme, og begge glidecremer er hormon- og parabenfri. 

Med Magic Glide får du en cremet gel med en blanding af silikone og vand. Den har en ekstra plejende effekt og fugtgivende egenskaber, som leverer en holdbar og dejlig glideeffekt.

Glidecremen Aqua Glide er en vandbaseret gel med en langvarig glideeffekt og behagelig følelse. For at forstærke oplevelsen har den desuden en frisk duft, så flere sanser bliver stimuleret.

Har du ikke nogen partner, kan du stadig have gavn af en stimulerende glidecreme. Se det store udvalg her. 


3. Massage

Massage kan også være en god indledning til sex, da berøring gennem massage gør, at lykkehormonet oxtycin udskilles. Med Caring Massage Glide kan I tage massagen til et nyt niveau, da den sikrer en sensuel massage over hele kroppen, og den blide duft stimulerer flere sanser. Og så er den tilmed spiselig...

4. Hverdagskram og kys

Det kan virke både kunstigt og skræmmende at skulle planlægge kys og kram i hverdagen, men netop den daglige fysiske kontakt er vigtig, når det handler om at forbedre jeres sexliv og partnerskab. Aftal eksempelvis, at I altid kysser farvel og godnat eller giver hinanden et kram, inden I tager hjemmefra. Alle de små ting bygger nemlig både trygheden og intimiteten op igen.  

5. Del jeres fantasier

Uanset om I har været sammen i mange år eller ej, kan det være grænseoverskridende at dele jeres fantasier, men det kan virkelig gøre en forskel for jer, hvis I tør åbne op. Ved at dele jeres tanker og fantasier åbner I jer op for hinanden på en hel ny måde, hvilket kan skabe både tillid og nysgerrighed. I behøver ikke gøre alvor af fantasierne, men det kan give inspiration til nye og spændende muligheder i jeres sexliv. 

6. Rollespil

"Kommer du tit her?" Rollespil behøver ikke involvere hverken sexede kostumer eller hotelværelser. Det kan sagtens foregå midt i aftensmaden eller i supermarkedet, så længe I bare bruger jeres fantasi og humor til at skabe nye roller for hinanden. Det kan i sig selv være forløsende at være lidt legesyg, og hvem ved, om I måske også lærer noget nyt om hinanden? Måske er I et nyforelsket par, der ikke kan holde fingrene fra hinanden eller to helt fremmede, der mødes for første gang. Uanset hvad, kan det være enormt pirrende, fordi I får brudt med både mønstre og vaner i hverdagen og i soveværelset.  

7. Udforsk nye steder 

Soveværelset er ikke nødvendigvis det bedste sted at dyrke sex – det er oftest bare det nemmeste. Faktum er, at der er mange andre steder at dyrke intimiteten i hverdagen. Selvom det kan virke upraktisk og besværligt kan det give pote at være lidt eksperimenterende og spontan – uanset om det så er i badet eller i bilen.

God arbejdslyst. 

Du vil (garanteret) også kunne lide