5 genveje til et stærkt immunforsvar

Er du tvivl, om dit immunforsvar er helt i top? Vi har samlet fem gode råd til at give kroppen et boost, så du er klar til at gå foråret i møde.

17. april 2020 af Benjamin Creative for Novasel

Foråret er kommet. Det betyder varmere temperaturer og lange, lyse dage. Men forårsvejr kan også betyde forkølelse, da det kan være svært at tilpasse sig et omskifteligt vejr med både varme og kulde. Læs her, hvordan du giver kroppen det bedste forsvar mod forkølelse og samtidig styrker dit mentale overskud. 

1. Søvn styrker kroppens forsvar

Hvis du sover dårligt over en længere periode, kan det svække dit immunforsvar. Derfor er det vigtigt, at prioritere en god nattesøvn - gerne 7-8 timer hver nat. 

2. Sund kost giver en sund krop

En næringsrig og varieret kost er en af grundstenene til et stærkt immunforsvar. Får du dine vitaminer og mineraler, er kroppen rustet bedst muligt til at modstå infektioner. 

3. Rygning hæmmer kroppens naturlige beskyttelse

Vi ved alle, at rygning er dårligt for helbredet. Men vidste du, at rygning har en negativ effekt på dit immunforsvar og hvor godt du er rustet til at modstå smitsomme sygdomme? Det skyldes, at rygning ødelægger vores slimhinder, som er den naturlige beskyttelse mod infektioner. 

4. Stress svækker immunforsvaret

Stress er dårligt for immunforsvaret. Når kroppen er stresset, producerer den hormoner som for eksempel cortisol, der kan svække kroppens eget forsvar. 

5. Sæt fokus på vitaminerne

Er du i tvivl, om du får de rette vitaminer og mineraler, eller er det svært at få en varieret og sund kost, når hverdagen skal hænge sammen, så kan du orientere dig i de forskellige muligheder for kosttilskud. For eksempel er den kinesiske ginsengrod ved navn Panax ginseng C.A. Meyer kendt for at bidrage til kroppens modstandsdygtighed. Den har været brugt i kinesisk medicin i over 2000 år. 

Hvis du er interesseret i et naturligt kosttilskud, får du med Ginsana G115 et ekstrakt af ginsengroden, der bidrager til immunforsvarets naturlige forsvar. Samtidig kan ginseng med sine aktive stoffer regulere kroppens systemer, hvilket bidrager til kroppens modstandsdygtighed over for stress og styrker det mentale overskud.

Styrk immunforsvaret med naturlig energikilde

Vil du booste dit immunforsvar, er ginsengroden det naturlige valg. Ginsana kosttilskud kommer i kapsler eller som mikstur og kan nemt gøres til en del af morgenritualet. Allerede inden for fire uger kan man opleve resultater, og nogle vil mærke en positiv effekt i løbet af få dage. Læs mere her.

Du vil (garanteret) også kunne lide