Fiberjakke fra Active Fit sammen med Magasinet Liv
© Active Fit

Få en lækker fiberjakke til foråret sammen med Magasinet Liv

Gå foråret i møde med en lækker, sort fiberjakke fra Active Fit. Du sparer 750 kroner, hvis du køber jakken sammen med fem numre af Magasinet Liv!

2. april 2019 af Redaktionen

Lækker fiberjakke fra Active Fit 

Active Fit fiberjakken er til dig, der holder af at være aktiv og opholde dig udendørs. Den kan bruges til det hele – på en rask gåtur, i haven eller som let overtøj i hverdagen.

Jakken er perfekt i forårs- og efterårsmånederne, og den fylder så lidt, at du også kan bruge den som et ekstra lag, under din regn- eller vindjakke.

Værd at vide om fiberjakken 

  • Farve: sort
  • Let figursyet pasform
  • Lille krave med sort for
  • To udvendige lommer med lynlås
  • Elastikkant i ærmerne
  • Normal i størrelsen
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskes ved 30 grader
  • Størrelse: S, M, L og XL

Lige nu får du fiberjakken fra Active Fit sammen med fem numre af Magasinet Liv til kun 199 kroner + porto. Du sparer 750 kroner! Læs mere om tilbuddet her

Active Fit fiberjakke
Fiberjakken fra Active fit er perfekt til både forårs- og efterårsmånederne. © Active Fit

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype.

Måske er du interesseret i ...

Seneste