Event: Spis dig sund og lær at minimere dit madspild

Liv inviterer til en aften i madlavningens tegn, hvor du sammen med udvalgte eksperter lærer at lave antiinflamatorisk kost, samtidig med at du minimerer dit madspild.

25. oktober 2019 af Benjamin Native Studio for Andersen & Nielsen

Det du spiser har stor betydning for dit velvære. Derfor inviterer LIV til en aften med fokus på madlavning, der gør dig sund og rask kombineret med tips og tricks til at minimere dit madspild. 

Kosten er alfa omega for din sundhed

Mød mad- og sundhedsentusiast Simon Weisdorf, der guider dig igennem aftenen, hvor du lærer at lave antiinflamatorisk kost, der er baseret på råvarer med kraftfulde stoffer, som forebygger inflammation. Det hjælper immunforsvaret med at fjerne inflammation og virker blandt andet smertestillende.

Lær, hvordan du laver sund mad, der smager fantastisk med super foods som ingefær, grønkål, mandler, olivenolie, rødbede, krydderurter, gurkemeje.

Derudover kan du opleve forbrugerbevægelsen Stop Spild af Mad, der holder oplæg og giver tips og tricks til at minimere madspild og gøre hverdagen i køkkenet grønnere.

Køb din billet nu

Arrangementet løber af stablen den 19. november kl. 17.30 i Andersen & Nielsens lækre showroom på adressen Meterbuen 2-4, 2740 Skovlunde. Her får du en unik chance for at teste de nyeste køkkentrends som for eksempel en affaldskværn, mens du lærer at lave lækker, antiinflamatorisk mad uden at der går mad til spilde.

Du får en goodiebag med hjem til en værdi af 1000 kr. Billetten koster 249 kroner. Tag en veninde eller din partner med og køb to billetter for 399 kroner. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. 

Tilmeld dig her.

Seneste

Måske er du interesseret i...