Blærebetændelse
© iStock

Døjer du med tilbagevendende blærebetændelse? Måske har vi løsningen

Vi har testet et nyt kosttilskud, der lover at være løsningen på dine problemer med blærebetændelse – er det mon noget, du skal prøve?

15. april 2017 af Gitte Høj

Jeg gætter på, at følsomme slimhinder nok ikke ligefrem er en by i Rusland for dig som 40+ kvinde. Ligesom oplevelsen af alt for tit at være på kanten af en blærebetændelse desværre også kan plage flere af os.

Måske er det vores hormoner, der spiller os et puds. Eller måske har vi brug for at booste vores immunforsvar, så det kan slå de dumme bakterier og infektioner i blæren ned.

Det nye kosttilskud Cran Berry fra New Nordic vil gerne give dig en hjælpende hånd med det sidste. Det smarte skulle være et særligt tranebærekstrakt, som indeholder hele 36 procent proanthocyanidiner. Disse menes at være det stof i bærrene, som afhjælper dine gener med blærebetændelse. Det skal da prøves! 

Cran Berry kosttilskud fra New Nordic
© New Nordic

Magasinet Liv mener: “Jeg har længe kæmpet med irriterede slimhinder og en lurende blærebetændelse og er mere end villig til at give Cran Berry et skud. Jeg opruster og kombinerer en daglig tablet med en kande urtete og er virkelig obs på at spule systemet... Og efter et par uger oplever jeg faktisk en forbedring. Den lille svien er væk, når jeg tisser, og jeg føler også, at mine slimhinder er mindre sårbare.”

Du kan købe kosttilskuddet Cran Berry fra New Nordic til 153 kroner for 30 tabletter lige her.

Artiklen er første gang bragt i Magasinet Liv nummer 74 og skrevet af sundhedsredaktør Gitte Høj. 

Seneste

Måske er du interesseret i...