“Det var, som om kroppen vågnede op og sagde: “Hvad foregår der lige her?””

Marianns uge 2 bød på lidt back to reality, hvor hun har været en tur omkring hele humørbarometeret. Læs hendes dagbog for hele ugen her, hvor hun afslører sit vægttab.

28. januar 2015 af Mariann Amdisen

Nu skal det være!

Ikke flere suk og selvbebrejdelser, Magasinet Liv smider den dårlige samvittighed med dig. Vi har nemlig taget to Magasinet Liv-læsere i ed: I 6 uger skal Signe og Mariann følge hver deres sund og slank-forløb tilrettelagt af hver deres sundhedsekspert – og hver uge kan du selvfølgelig følge dem lige her! Læs deres dagbog, tjek deres tal og planer, nu kører sundhedsbussen. Skal du med?

 

SÅDAN HAR MIN UGE VÆRET:

“Jeg gennemgik cirklen for første gang med Birgitte – hendes træningsprogram på 35 minutter, som består af forskellige styrketræningsøvelser i en bestemt rækkefølge. Pænt hårdt. Og jeg opdagede, at jeg havde glemt at spise nok frokost, så det endte med, at jeg lige måtte ned at ligge og få fyldt lidt på depoterne. Jeg er god til at presse og udfordre mig selv, altså også ud over grænsen.

Jeg mødtes også med Birgitte til gennemgang af et hjemmetræningsprogram på 20 minutter, som jeg kan lave, ja, hjemme, eller for den sags skyld udenfor. Det passer mig godt, for så har jeg en variabel. Det vil sige to gange ugentligt i cirklen og en gang hjemme, eller omvendt alt efter hvad der passer ind. Det er vigtigt, at det er praktisk.

Jeg forestillede mig, at det ikke ville være så slemt, men jeg blev klogere. I hvert fald var jeg virkelig øm i musklerne nogle dage efter. Men næste gang fik jeg min mand med. Det blev også til en lang gåtur. Jeg er supermotiveret for at træne.
Min kost var fuldstændig som i sidste uge: mælke- og glutenfri. Jeg får det hele passet praktisk ind, og jeg er blevet bedre til at tage mad med. Specielt mellemmåltider, så jeg undgår huller. Navnlig om aftenen til forestillinger.

 

LÆS MERE Læs Marianns kostplan for uge 2.

 

Uge to bød også på lidt back to reality. Jeg kom på en cafe til muligvis at spise en dressing med mælk og /eller gluten i, hvilket – måske? – resulterede i, at den første kanonuge blev afløst af en uge med træthed og noget lunkent humør. Den nye træning, som jeg ellers er superglad for, vender også systemet på hovedet. Det var, som om kroppen vågnede op og sagde: “Hvad foregår der lige her?”. Men omvendt kan det ses – og det vil en måling i næste uge formentlig afsløre. Håber jeg.”

 

UGENS OVERRASKELSE:

“Jeg er virkelig stærk”

“Ugens overraskelse er vel stadigvæk, at jeg trives mægtig godt med kosten og rammen om den balance, jeg selv skal finde. Plus at jeg er virkelig glad for træningen. Jeg har fået bekræftet og (gen-)opdaget, at jeg er virkelig stærk, selv om min grundform selvfølgelig kunne være bedre. Jeg har nemt ved at lave øvelserne, fordi jeg har en god teknik. Jeg er vant til fra mit arbejde som operasanger at bruge og have en god kontakt til kroppen, vejrtrækningen og at kunne samle energien og fokusere. Det kommer mig til stor hjælp her.”


LÆS MERE Læs Marianns træningsprogram for uge 2. 

 

UGENS UDFORDRING:

“Kun 300 gram”

“At jeg erfarede, at jeg kun havde tabt 300 gram. Jeg havde håbet at have tabt noget mere, men vidste selvfølgelig godt, at den første uge altid er den, som ses mest på vægten. Jeg kunne egentlig også godt mærke det, så det kom ikke som en overraskelse. Jeg har det fint med det og tænker helt klart i gennemsnitsværdier.”

 

Hvad har du lært om dig selv i denne uge?

“At det virker godt for mig at tænke langsigtet. Vi taler om gode vaner, at leve med kompromiser uden at de vælter læsset (fordi en kostplan evt ikke overholdes etc). At det er mig, der bestemmer og ikke en anden, der har ansvaret for kostplan osv. At jeg elsker, at både kost og træning kan passes ind i MIT liv.”

 

UGEN I TAL:

“Det magiske tal er 3. 2 gange cirkeltræning + 1 gang hjemmetræning. Minus 300 gram. Og 3. sal. Jeg bor på 3. sal, og min garderobe på arbejdet er på 3. sal. Det sidste er mange trappetrin mange gange i løbet af en dag eller en forestilling. Tidligere ’måtte’ jeg gerne tage elevatoren op og ned, men jeg har truffet en beslutning om, at trapperne hører med. Jeg tæller trinene i næste uge. “

 

MARIANNS STARTVÆGT: 82,3 kilo

MARIANNS VÆGT EFTER 2 UGE: 79,2 kilo

 

LÆS MERE 

Hende, der har tilrettelagt Marianns sund & slank-forløb med Magasinet Liv, er:

Birgitte Nymann.

Hun er uddannet i idræt og holistisk sundhed, forfatter til et væld af sundhedsbøger, senest til Slankekuren, og ejer af Effektiv Fitness i Farum og København.

Effektivfitness.dk

Birgittenymann.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide