3 tips til, hvordan du beskytter børnenes hud i kulden

Vinterkulden kan være hård ved huden – også hos de små. Læs med her og find ud af, hvordan du bedst beskytter dem.

11. december 2017 af kommerciel redaktion for Decubal

De fleste mødre vil kunne nikke genkendende til følelsen af bekymring, når de små bliver sendt ud i den store vide verden. Én af de bekymringer kan være den hårde kulde, der kan ramme vores lille land, og ligesom hos os voksne, kan kulden være hård ved huden. 

Det kolde vejr og den lave luftfugtighed kan nemlig udtørre huden – derfor er det vigtigt at forebygge og pleje børnenes hud, inden de bevæger sig ud i vinterlandskabet. Sammen med Decubal Junior Cream får du her 3 råd til, hvordan du bedst muligt sørger for at holde dine børns hud sund om vinteren.

1. Inden sengetid

Dine børn løber, griber, undersøger, hopper og løfter igennem en hel dag. Det betyder, deres hænder og fødder er i kontakt med mange overflader flere hundrede gange. Derfor kan det være oplagt at bruge tiden inden sengetid på at smøre netop fødder og hænder ind, så huden er godt beskyttet.  

2. Før og efter udeleg

Som de fleste ved, er ansigtet særligt udsat i kulden - specielt i sne og slud. Derfor er det godt at forebygge og beskytte særligt kinder, hænder og øreflipper, så du mindsker risikoen for frostskader hos de små. 

Decubal Junior Cream er en all round creme, der er udviklet særligt til børn. Den kan bruges både før og efter de har været ude og lege i kulden og sneen. Påfør den minimum 20 minutter inden I skal ud, så vandet er fordampet tilstrækkeligt.

3. Efter badet

Efter badet er huden let fugtig, hvorfor det er det oplagte tidspunkt at påføre en forebyggende creme på. Decubal Junior Cream er en fed creme der virker bedre og trænger hurtige ind, hvis den påføres lige efter badet.

Decubal forhandles på apoteker landet over, og indeholder sikre og milde ingredienser, så risikoen for allergi er minimeret.

Lige nu kan du få en gratis aktivitetsbog til dine børn på apoteket. Her kan børnene løse sjove og underholdende opgaver sammen med tvillingerne Mikkel og Mille, mens du finder nyttig information om Decubal Junior Cream.

Seneste

Måske er du interesseret i...