© Getty Images/Beauty Bear

Vil du teste smagfuldt skønhedsprodukt, der giver sund og flot hud?

Vil du forkæle din hud i tre måneder, kan du lige nu teste Beauty Bear SKIN Vitamins, der blandt andet mindsker synligheden af rynker.

13. december 2019 af Benjamin Creative for Beauty Bear

Er din hud blevet tør og kedelig i løbet af vinteren, og vil du gerne forkæle den med vitaminer og næring? Lige nu søger Magasinet Liv 30 læsere, som har lyst til at teste Beauty Bear SKIN Vitamins, der styrker og beskytter din hud.

SKIN Vitamins er gummies med smag af hindbær, der indeholder essentielle næringsstoffer som A-vitamin og Zink, der vedligeholder huden, og ceramider, som reducerer rynker og forbedrer hudens elasticitet. Studier af ceramideolien i vitaminerne viser bl.a. resultater som 21 procent mere fugt i huden og 18 procent reducering af rynker efter to måneders brug. 

Vitaminerne indeholder naturlig farve og smag fra frugt, og er 100 procent vegansk samt cruelty free.

Hvad kræver det?

Du skal kunne teste Beauty Bear SKIN Vitamins i perioden 15. januar til 15. april 2020, hvor du skal indtage to gummies dagligt. Som tester modtager du selvfølgelig vitamin-gummies til tre måneder til en værdi af 747 kroner. Efter endt testperiode sender vi dig et par spørgsmål om din oplevelse og udvælger herefter fem testpersoner, der skal kunne møde op på Frederiksberg for at få taget efterbilleder af vores fotograf, som skal bruges i en artikel på magasinetliv.dk.

Sådan bliver du tester

Du tilmelder dig testpanelet ved at sende en mail til beautybear@magasinetliv.dk, hvor du skriver dit navn, alder, adresse og telefonnummer og desuden vedhæfter et tydeligt portrætbillede af dig selv. Bemærk, at dette billede kan blive brugt til fremtidige artikler vedrørende produktet og testen på magasinetliv.dk. 

Vi skal have din mail senest den 6. januar 2020 – og så kan det være, at det er dig, der bliver valgt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

© Beauty Bear

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af DK Pharma. Vi behandler udelukkende dine personoplysninger med det formål at kunne vurdere, om du matcher Magasinet Livs målgruppe samt testens betingelser. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med ansøgningen, slettes med det samme efter ansøgningsfristens udløb. Hvis du udvælges som tester, modtager du testproduktet og skal slutteligt besvare et spørgeskema om din oplevelse af det. Såfremt du bliver en af fem udvalgte, skal du desuden møde op på Benjamin Media på Frederiksberg for at få taget et efterbillede. Testproduktet kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i testen.

Læs mere om vores persondatapolitik på bonnierpublications.com/privatlivspolitik eller kontakt persondata@bonnier.dk, hvis du har spørgsmål.

Når du melder dig som testperson, giver du samtykke til, at dit navn samt dit udsagn om produktet må blive anvendt til markedsføring af produktet. Du giver derudover samtykke til, at billedet, du indsender, vil blive brugt i markedsføringenDu giver samtidig samtykke til, at dit navn og adresse videregives til annoncøren, DK Pharma, udelukkende til brug for, at de kan sende produktet til dig. 

Seneste

Måske er du interesseret i...