Vil du teste skønhedspleje fra Imedeen?

Magasinet Liv og Imedeen søger 30 læsere, der vil teste Imedeen Time Perfection-tabletter i tre måneder. Obs: Stor risiko for smuk hud!

6. april 2017 af kommerciel redaktion for Imedeen

De kommer jo snigende, rynkerne. Men ville det ikke være dejligt, hvis du kunne bekæmpe og dæmpe tidens linjer og tilmed få en hud, der føles blødere, mere glat, fugtet og spændstig?

Det kan du med Imedeen Time Perfection, som arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige cremer ikke når ned – og netop nu søger Magasinet Liv og Imedeen 30 læsere, som ønsker at teste hudplejetabletterne i tre måneder.

Time Perfection indeholder det særlige Marine Complex, som er rigt på proteiner og polysakkarider, der minder om dem, der naturligt findes i hudens støttevæv, og LycoPhenceGS® Forte, et patenteret forsvarssystem, der indeholder lycopen, vindruekerneekstrakt, C-vitamin og zink.

Sådan bliver du tester

30 læsere får muligheden for at teste Time Perfection i perioden 15. maj-15. august 2017. Som tester modtager du tabletter til alle tre måneder til en værdi af 1.347 kroner – men selvfølgelig ganske uden omkostninger for dig.

Du skal tage to tabletter hver dag i hele perioden.

Kan du sige ja til følgende?

· Jeg er mellem 40 og 50 år

· Jeg er ikke gravid

· Jeg er ikke allergisk over for soja, fisk, blød- og skaldyr

· Jeg har ikke brugt hudplejetabletter det seneste år

· Jeg har mulighed for at svare på et online-spørgeskema i perioden 15.-22. august 2017.

…så meld dig som tester!

Send en mail til imedeen@benjamin.dk med navn, adresse, telefonnummer og alder senest d. 28. april 2017. Husk at vedhæfte et billede af dig selv (blot dit ansigt), som Imedeen og Magasinet Liv gerne må bruge, hvis du bliver valgt som tester af Time Perfection.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Undersøgelsen foretages af Benjamin Media på vegne af Pfizer ApS.

Måske er du interesseret i ...

Seneste