Pige der strækker sig
Pige der strækker sig© unsplash.com

Træt af evig irritation og kløe? Overvej hårfjerning med laser!

De fleste af os kender de sædvanlige scenarier med en masse kløen og irritation, når skraberen har været i gang. Det kan oftest tage flere dage, før ting er ved normalen igen og så er det ved at være tid til at hive den frem igen. Der er også alle de gange, hvor ferien står lige om hjørnet eller en tur i svømmehallen kalder – og hvad har vi glemt? At barbere os.

16. oktober 2022

Det er klassiske eksempler, som de fleste af os har prøvet før eller siden – og det er helt sikkert heller ikke sidste gang. Synes du dog, at det er så irriterende, at du ønsker en mere permanent løsning, så er hårfjerning med laser måske noget for dig.

Sådan foregår hårfjerning med laser

Ønsker du en behandling af hårfjerning med laser, så anbefales det, at du vælger et sted, hvor de benytter sig af den nyeste teknologi inden for feltet. I dette tilfælde vil det være IPL Nordlys fra Ellipse. Under behandlingen bliver lyshovedet opvarmet og destruerer så hårroden ved ca. 70 grader. Dette sker på blot millisekunder og vil selvfølgelig gøres flere gange, indtil hele området er behandlet. Følelsen er oftest ikke noget, der gør ondt, men vil for mange blot føles som en varm prikken på området.

Hvor mange behandlinger før det virker?

Et oftest stillet spørgsmål er, hvor mange behandlinger der skal til, før effekten kan ses. Dette vil variere meget efter hårtype og tykkelse. Dog er der altid en indledende konsultation, hvor du inden ikke må have barberet dig det ønskede sted, hvor behandlingen skal foretages. Det skyldes, at den kosmetiske sygeplejerske dermed bedst kan bedømme, hvor mange behandlinger der anbefales, før du er permanent hårfri.

Kan alle benytte sig af hårfjerning med laser?

Både mænd og kvinder kan få glæde af hårfjerning med laser. Det gør heller ingen forskel, om du er lys- eller mørkhåret. Det vigtigste er blot, at dine hår ikke er alt for lyse, da laseren ellers ikke kan identificere hårene. Alt efter tykkelsen på dine hår og mængden af pigment vil antal behandlinger variere. Ved nogle skal der mere til, og andre skal have færre behandlinger. Alt dette vil blive klargjort for dig til din konsultation inden behandlingen. Mænd kan også benytte sig af hårfjerning med laser, dog er det vigtigt at understrege, at det er sjældent, at mænd bliver 100 % hårfri. 

Du vil (garanteret) også kunne lide