© iStock

Sådan beskytter du ansigt, hænder og krop mod vinteren

Ikke kun ansigtet er udsat i kulden. Se her, hvordan du plejer hele kroppen, så din hud er klar til vinteren.

13. november 2017 af kommerciel redaktion for Decubal

Når årstiderne skifter kan det som bekendt være ekstra udfordrende for din hud – i efteråret og vinteren, hvor luftfugtigheden er lav, kan huden nemlig tørre ud og blive skadet. Derfor har den brug for fugt og fedt, selvom du ellers har normal hud.

Måske passer du allerede på din hud i ansigtet, men hvad med resten af kroppen og dine hænder? Sammen med Decubal guider vi dig her til en velplejet hud gennem vinteren, så huden forbliver blød, hel og smidig i kulden

Ansigtet

Til ansigtet kan det være en fordel med en creme, der trænger hurtigt ind i huden og ikke er for fed, så huden kan ånde ubesværet gennem dagen. 

Decubal Face Vital Creme er en nærende og genopbyggende creme helt uden konserveringsmidler. Med ingredienser som blandt andet b3 vitamin, E vitamin og sheasmør får du en creme med ekstra plejende ingredienser - uden at fedte. Cremen trænger hurtigt ind og giver en mat overflade, hvilket gør den velegnet som creme under din make-up.

Decubal Face Vital Creme er intensivt plejende og fugtgivende til huden i ansigtet

Hænderne

Vasker du dine hænder for meget, vil du kunne opleve, at huden bliver tør og irriteret. For at undgå tør hud på hænderne, bør du vaske dem i koldt vand, med en mild sæbe uden parfume. 

Vask derfor dine hænder med Decubal Hand Wash, som er en mild, cremet sæbe udviklet særligt til tør og irriteret hud - specielt brugbar til røde eller eksemramte hænder.

For at give fugt og fedt til hænderne bør du efter håndvask benytte en fed creme som fx Decubal Hand Creme, der har et fedtindhold på 37% og hurtigt trænger ind i huden.

Er dine hænder ikke synligt beskidte, kan du som alternativ til håndvask bruge hånddesinfektionsmiddel med glycerin - på den måde beskytter du huden bedst muligt.

Decubal Hand Creme og Decubal Hand Wash er et godt match, hvis du vil passe godt på huden under og efter håndvask.

Kroppen

Det er godt for miljøet at tage brusebade af kort længde. Men det er også godt for din hud! Vand, sæbe og shampoo udtørrer nemlig din hud, så jo kortere tid du er i bad, jo bedre er det for huden. 

En vaskeolie udtørrer huden langt mindre end sæbe, så vil du undgå tør og irriteret hud, er Decubal Shower & Bath Oil velegnet til det daglige brusebad. Med en fedtprocent på 47% og ingredienser som kamille og E-vitamin blødgør og plejer olien huden på bedste vis.

Som ekstra beskyttelse til huden, kan Decubals Original Clinic Cream bruges som all-round creme fra top til tå. Den forebyggende creme er god til daglige pleje af tør, sart og irriteret hud - og kan bruges af hele familien.

Decubal Shower & Bath Oil og Decubal Clinic Creme kan bruges som hele familiens bade- og plejeprodukter.

Alle Decubals produkter er fremstillet uden parfume, uden farvestoffer og uden parabener, så du får den allerbedste pleje til huden. Find produkterne online eller på dit nærmeste apotek. Læs mere om de anderkendte hudplejeprodukter på decubal.dk.

Du vil (garanteret) også kunne lide