Vær med til at vælge Magasinet Livs nye læserpris: Årets Pro Age Favoritter 2022!

Se her, hvilke innovative, virkningsfulde og gennemført lækre skønhedsprodukter Magasinet Liv har nomineret til årets nye skønheds-læserpris: Pro Age Favoritter 2022! Som selvfølgelig zoomer ind på vores smukke voksne hud. Se og nyd udvalget, stem på dine favoritter – og vind en goodiebag proppet med skønhedsprodukter lavet præcist til dig og din voksne hud.

17. oktober 2022 af Redaktionen

Magasinet Livs Pro Age Favoritter 2022

Vi elsker jo alder her på Magasinet Liv, og vi elsker jo skønhed, så selvfølgelig har vi kombineret de to.

For der findes så mange og flere og flere skønhedsprodukter, som tager sig kærligt og helt exceptionelt klogt at voksen hud, som bare har nogle andre præmisser, og det skal da fejres og hyldes! Så det gør vi. Sammen med dig.

Magasinet Livs nye læserpris, Pro Age Favoritter 2022, vil nemlig i samarbejde med dig og alle læsere finde årets favorit-skønhedsprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 17. oktober – her vil du kunne stemme på dine favorit-skønhedsprodukter inden for blandt andet pro age-dagcreme, pro age-natcreme, pro age-foundation, ansigtsolie, håndcreme, specialpleje til håret og kosttilskud.

Vores to dommere har udvalgt de bedste skønhedsprodukter, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde!

STEM & VIND HER

Vind en goodiebag fyldt med pro age-produkter!

Når du har gennemført afstemningen, er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste pro age-skønhedsprodukter til en værdi af minimum 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af minimum 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage Magasinet Livs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kommer tre gange om ugen, er skrevet af henholdsvis magasinets chefredaktør, digitale redaktør og artikelredaktør, og du kan til enhver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakkerne til Magasinet Livs Pro Age Favoritter.

STEM & VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til 11. november 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om at vinde en overdådig goodiebag fyldt med de lækreste pro age-skønhedsprodukter fra Pro Age Favoritter 2022 til en værdi af intet mindre end 5.000 kr.

Vi trækker i alt 10 meget heldige vindere, når konkurrencen slutter 11. november. Vinderne får direkte besked på mail, og præmiepakkerne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Maria Rothmar, skønhedsredaktør på Magasinet Liv, og Lea Østergaard Andersen, chefredaktør på Magasinet Liv.

De to dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Det er dig, der styrer afstemningen.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakkerne til Magasinet Livs Pro Age Favoritter 2022.

STEM & VIND HER

Du vil (garanteret) også kunne lide