Magasinet Livs Pro Age 2022 Negelpleje

Pro Age Favoritter 2022: Neglepleje

15. september 2022

STEM & VIND HER

CND, RidgeFx. 15 ml, 125 kr.

CND, RidgeFx. 15 ml, 125 kr.

Med alderen kan der komme riller i neglene, og til det formål har CND skabt RidgeFx. RidgeFx er nemlig en rillefylder, som udfylder riller, skjuler fejl og ujævnheder i overfladen af den naturlige negl og giver en lysende finish. Efter endt påføring ser og føles dine negle øjeblikkeligt mere jævne og ensartede ud. 

CND, Rescue Rxx. 15 ml, 229 kr.

CND, Rescue Rxx. 15 ml, 229 kr.

RescueRxx gør det, den siger. Den reparerer og redder negle, som er blevet beskadigede. Det kan være negle, som skiller sig i lag, negle, som flækker eller knækker let, eller negle, som har fået hvide pletter. Som jo tit kan være tilfældet, når negle bliver ældre. 

Depend, Strength Anti-Age. 109,95 kr.

Depend, Strength Anti-Age. 109,95 kr.

Strength Anti-Age er en 2 i 1-formel til tørre, skrøbelige og flossede negle. Den er nemlig både en olie, som genopretter fugtbalancen, og en negleforstærker, som styrker strukturen. Den camouflerer også gullige misfarvninger og har en let rillefylder-effekt. 

Herome, Wonderpen Cuticle Night Repair. 104 kr.

Herome, Wonderpen Cuticle Night Repair. 104 kr.

Wonderpen er et serum til udtørrede og sprukne neglebånd hældt på en pen med en børste, så serummet kan komme ned i alle revner. Serummet indeholder blandt andet stamceller fra æbler, som får huden til at hele hurtigt, og et vitaminkompleks, som blødgør og lindrer huden.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 11. november 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Magasinet Livs Pro Age Favoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 11. november. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Du vil (garanteret) også kunne lide