Pro Age Favoritter 2022: Ansigtsolie

15. september 2022

STEM & VIND HER

Ecooking 50+ Ansigtsolie. 30 ml, 379,95 kr.

Ecooking 50+ Ansigtsolie. 30 ml, 379,95 kr. 

 En olie, som er et godgørende miks af blandt andet heriblandt rosenkerne-, mandel-, jojoba- og olivenolie, som til sammen blødgør, plejer og giver god glød. Styrker, genopfrisker og beskytter med E-vitamin og CBD fra citrusskaller. 

Bak

Bak Skincare, Day Care Oil. 20 ml, 349 kr. 

 En probiotisk, vegansk og økologisk ansigtsolie. Udviklet til at genskabe hudmikrobiomet og stimulere hudens naturlige forsvar og barriere. Så huden falder til ro, ikke er irriteret og bliver sundere, blødere og stærkere.

Læs mere om produktet her

Rituals Cosmetics

Rituals, The Ritual of Namaste Bakuchiol Natural Booster. 20 ml, 165 kr. 

 En 99% naturlig og kraftfuld booster, som er oliebaseret og dejlig let. Fyldt med bakuchiol, som er anti-inflammatorisk, antioxiderende og retinol-lignende, så den hjælper med at bevare sundheden og elasticiteten i huden og stimulere hudcellefornyelsen.

Clarins

Clarins, Blue Orchid Face Treatment Oil. 30, 379,95 kr. 

En målrettet oliebehandling til dehydreret hud, som helt grundlæggende trænger til at få slukket tørsten. Revitaliserer og toner og kombinerer planteekstrakter og æteriske olier, så balancen genoprettes.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 11. november 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Magasinet Livs Pro Age Favoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 11. november. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Du vil (garanteret) også kunne lide