Pernille Rosendahl undersøger: Sådan får din hud glød

Pernille Rosendahl undersøger skønhed indefra i en ny webserie sammen med Imedeen, og spørger kosmetologen, der guider til, hvordan man får smuk hud.

25. november 2019 af Benjamin Native Studio for Imedeen PP-IME-DNK-0503

Smuk hud har stor betydning for vores udseende. Det kan påvirke vores humør, vores dagligdag og ikke mindst vores selvtillid, hvis vi ikke er tilfredse med dens udseende. Det er derfor vigtigt bl.a. at forstå hudens opbygning og hvordan man kan passe på sin hud.

Derfor har Pernille Rosendahl, der er ambassadør for Imedeen sat sig for at undersøge forskellige veje til skønhed indefra . Hun har selv taget hudplejetabletterne Imedeen Time Perfection i mere end 10 år, og i dette afsnit har Pernille sat kosmetolog og hudterapeut, Tanja Eskildsen, i stævne for at undersøge, hvordan man relativt enkelt kan passe på sin hud, og hvad man konkret kan gøre.

For selv om skønhed kommer indefra, kan huden til tider have brug for en hjælpende hånd.

Pernille Rosendahl undersøger veje til skønhed indefra

Kosmetolog Tanja Eskildsen giver således hendes bud på, hvorfor hudproblemer opstår samt hendes bedste tip til, hvordan huden får glød.

Der kan være mange årsager til, at man har hudproblemer. Tanja Eskildsen forklarer, at hun ofte kigger på, hvad årsagen kan være til de symptomer, man oplever.

”Kommer en kunde til mig med tør hud, vil jeg altid kigge på, om personen får nok af det sunde fedt i kosten samt væske. Ved mørke rande og poser under øjnene vil jeg spørge ind til søvn, stress og eventuelle fødevareallergier. Ved slap hud vil jeg kigge efter de gængse årsager til for tidlig aldring som stress, rygning og mangelfuld kost.”

Smuk hud kommer indefra

Huden er kroppens største organ og afspejler, hvordan du har det indeni. Får du nok søvn, drikker du vand og spiser du rigtigt?

”Smuk hud påvirkes af det, vi indtager. Ikke det, vi smører på,” understreger kosmetolog Tanja Eskildsen.

Ifølge hende er hudens opbygning vigtig at kende, hvis man skal vide, hvordan man bedst muligt kan arbejde med sin hud.

Først og fremmest er der yderhuden, som er det lag, vi kan hjælpe med cremer. Dernæst kommer læderhuden, som giver huden sin styrke og elasticitet. Dette lag kan ikke påvirkes udefra, men med kost, massage og tilskud kan man hjælpe det på vej.

Det inderste hudlag er underhuden, der er med til at give huden fylde og volumen. Det består primært af fedt, og bliver tyndere med alderen. 

Tricket, der kan få din hud til at stråle

Selvom hudens elasticitet og fylde bliver påvirket, jo ældre man bliver, er der enkle hjælpemidler, man kan tage i brug for at styrke huden. Tanja Eskildsens bedste tip er at give huden en ansigtsmassage, som er en nem og hurtig måde at stimulere huden, så den stråler.

Hvis du dagligt masserer huden i ansigtet, samtidig med at du laver dybe åndedræt, kan du mindske væskeophobninger og hjælpe huden til at være afslappet.

Eneste redskab du skal bruge er en gua sha, som er et traditionelt kinesisk massageredskab. Kom lidt olie på huden og brug din gua sha i specifikke strøg i ansigtet. På denne måde sætter du gang i blodcirkulationen og lymfesystemet. Det kan i nogle tilfælde afhjælpe uren hud, da lymfesystemet er med til at dræne affaldsstoffer ud af kroppen.

Øvelsen tager kun fem minutter og er nem til at tilføje til morgen- eller aftenritualet på badeværelset. 

Hjælp din hud godt på vej med Imedeen

Pernille Rosendahl har trofast taget Imedeens hudplejetabletter (Imedeen Time Perfection) igennem de sidste 10 år, da hun tror på, at den bedste hudpleje kommer indefra.

Du kan også hjælpe din hud på vej ved at tage kosttilskuddet Imedeen, som er hudplejetabletter, der arbejder i de dybere hudlag, og gør, at huden føles mere blød og spændstig.

Imedeens hudplejeprodukter kan være med til at mindske de fine linjer og rynker, der viser sig med alderen. Imedeen indeholder næringsstoffer som fiskeekstrakt, C-vitamin og zink, og er en nem og enkel måde at effektivisere din skønhedsrutine i hverdagen.

Få gode råd til, hvordan du kan holde din hud smuk samt inspiration, lækre opskrifter og tilbud på produkter på Imedeens Facebookside og Instagram.

Ny webserie: Pernille Rosendahl undersøger veje til skønhed indefra

Gennem tre webisodes sætter ambassadør for Imedeen Pernille Rosendahl fokus på, hvordan man får smuk hud, og hvad man kan gøre både udefra og indefra. Derfor har hun sat tre kvindelige eksperter i stævne, som alle giver deres svar på, hvad skønhed er, og hvilke gode råd, man kan følge for at få smuk hud.

Se alle afsnit her.

Seneste

Måske er du interesseret i...