Ny webserie: Pernille Rosendahl undersøger, hvordan man bliver skøn indefra

Det kan være svært at finde rundt i junglen af skønhedsrutiner og gode råd. I en ny webserie sætter Pernille Rosendahl fokus på skønhed indefra sammen med hudplejeproduktet Imedeen og tre spændende eksperter. Læs her, hvilke tre simple råd hun får af ernæringsekspert, Louise Meng.

20. november 2019 af Benjamin Native Studio for Imedeen PP-IME-DNK-0502

Vi bliver konstant bombarderet med buzzwords og skønhedsråd, som kan være svære at finde hoved og hale i. Når hverdagen er travl, og arbejds- og familielivet skal gå op i en højere enhed, er der ikke altid overskud til at passe på sig selv og sin krop.

Så hvordan får man smuk hud, og hvordan får man det prioriteret ind i hverdagen?

I en ny webserie undersøger Pernille Rosendahl, der er ambassadør for Imedeen, hvordan skønhed kan komme indefra.

Pernille Rosendahl har selv taget Imedeen i mere end 10 år, og går op i, hvordan man holder sig sund og giver huden den optimale næring.

I dette afsnit bliver Pernille Rosendahl blandt andet klogere på, hvordan kosten kan være nøglen til skønhed indefra samt hvordan ens livsstil kan påvirke udstrålingen.

Sammen med ernæringsekspert Louise Meng har hun samlet tre enkle tips til, hvordan du nemt kan spise dig til skøn hud.

1. Spis i regnbuens farver

Der er ingen tvivl om, at det har betydning for vores hud, hvad vi spiser. Ernæringsekspert Louise Meng har et simpelt råd: Spis efter regnbuens farver.

”Jeg plejer faktisk at sige, at man skal spise alle regnbuens farver. Særligt når det kommer til grøntsager,” siger hun og fortsætter:

”Jo smukkere maden er, jo mere skønhed indefra kan man tit også bidrage med. Det handler om variation. Der er ikke én enkel mirakelmager, som er nøglen til, at du bliver smuk indefra.”

Et godt tip er at vælge fire-fem madvarer med hver sin farve, der stimulerer dine sanser.

”Når jeg laver salater, skal der minimum være 4-5 forskellige ting i. Og så tænker jeg meget i smagsoplevelsen,” uddyber hun.

Et godt sted at starte er den grønne farve. Louise Meng påpeger, at særligt de grønne blade som for eksempel spinat, grønkål og brøndkarse er gode at gå efter.

2. Stimulér dine sanser

Mange skønhedsguides fokuserer på rigide skønhedsrutiner, der er tidskrævende og kræver dyre cremer. Det kan være svært at få til at gå op med hverdagen, hvor tid er en mangelvare. Derfor har Louise Meng kogt de vigtigste huskeregler ned til nogle simple råd.

”Der er de helt basale faktorer, der bare skal være opfyldt, før du kan bygge ovenpå: Vand og søvn,” forklarer hun.

”Derudover har vi al den kost, som fylder dig op med masser af energi. Den skal være farverig, der skal være masser af fibre, fisk og smagsoplevelser,” siger hun og fortsætter:

”Jeg tænker altid i farver og hvad der klæder hinanden smagsmæssigt – og også gerne noget med forskellig konsistens, så min mundfølelse også får tilfredsstillet de sensoriske behov. Noget der er blødt, noget der knaser, noget der smager stærkt, noget der er friskt osv. Det gør smagsoplevelsen komplet for mig – og så føler jeg mig ordentlig mæt,” uddyber hun.

Mangler du inspiration, kan du starte med at tilføje forskelligt tilbehør til din mad. Det kan for eksempel være chiafrø eller græskarkerner, som egner sig godt til at drysse udover din salat eller yoghurt. 

3. Skønhed ligger i din udstråling

Det er ikke altid nemt at prioritere eksperternes mange råd. Derfor understreger Louise Meng vigtigheden af udstråling, og hvordan velvære indeni har betydning for dit ydre.

”Det handler om udstråling. Du kan i princippet have sovet i fire timer og vågne og være klattet, men hvis du er lykkelig indeni, så har du en skøn udstråling, og det er tiltrækkende,” understreger hun. 

Hjælp din hud godt på vej med Imedeen

Pernille Rosendahl har trofast taget Imedeens hudplejetabletter (Imedeen Time Perfection) igennem de sidste 10 år, da hun tror på, at den bedste hudpleje kommer indefra.

Du kan også hjælpe din hud på vej ved at tage kosttilskuddet Imedeen, som er hudplejetabletter, der arbejder i de dybere hudlag, og gør, at huden føles mere blød og spændstig.

Imedeens hudplejeprodukter kan være med til at mindske de fine linjer og rynker, der viser sig med alderen. Imedeen indeholder næringsstoffer som fiskeekstrakt, C-vitamin og zink, og er en nem og enkel måde at effektivisere din skønhedsrutine i hverdagen.

Få gode råd til, hvordan du kan holde din hud smuk samt inspiration, lækre opskrifter og tilbud på produkter på Imedeens Facebookside og Instagram.

Ny webserie: Pernille Rosendahl undersøger veje til skønhed indefra

Gennem tre webisodes sætter ambassadør for Imedeen Pernille Rosendahl fokus på, hvordan man får smuk hud, og hvad man kan gøre både udefra og indefra. Derfor har hun sat tre kvindelige eksperter i stævne, som alle giver deres svar på, hvad skønhed er, og hvilke gode råd, man kan følge for at få smuk hud.

Se alle afsnit her.

Seneste

Måske er du interesseret i...