© Sensai

Nemt trick: Få friskere og glattere hud på kun 10 minutter

Læs her, hvordan du lynhurtigt får ny energi og reducerer linjer i dit ansigt

8. november 2018 af Benjamin Native Studio for Sensai

Med alderen får din hud sværere ved at producere samme mængde energi som tidligere, og derfor kan den desværre miste noget af sin spændstighed og udstråling. Extra Intensive Care er en produktserie fra Sensai, som netop hjælper din hud med at få ny energi.

Deres nyeste lancering, Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads, er serumfyldte pads, der på kun 10 minutter giver huden et effektfuldt energiboost. De anvendes ved øjenomgivelserne, men kan også placeres omkring munden, hvis du vil reducere linjerne fra ydre næsefløj ned til mundvigen. De er designet til at tilføre masser af fugt, energi og anti-aging-effekt, så snart de kommer i kontakt med din hud.

Tip: Du kan kombinere Sensais produkter og skabe en naturlig, frisk dagsmakeup, der samtidig giver masser af pleje. Brug for eksempel deres Flawless Satin Foundation, der ligger let og naturligt på huden. Påfør herefter Blooming Blush, som giver smuk glød og slut af med en vandresistent mascara, der holder til vind og vejr.

© Sensai

Sådan anvendes de

De effektfulde pads kan både bruges, hvis du generelt ønsker at tilføre huden ekstra fugt, eller hvis du vågner op en morgen efter en dårlig nats søvn og hurtigt vil se frisk ud. 

  1. Placer to pads under øjnene eller omkring munden. De elastiske pads tilpasser sig ansigtets konturer og lægges nemt på de ønskede områder.
  2. Lad dem virke i ca. 10 minutter. Du kan enten vælge at bruge minutterne til at slappe helt af, eller du kan lave din kaffe, te eller udføre andre morgenrutiner imens. 
  3. Fjern de to pads, og massér eventuel resterende serum forsigtigt ind i huden. 
© Sensai

Revitaliserer, gennemfugter og giver udstråling

De silkebløde pads arbejder med hudens fem primære alderstegn - tørhed, slaphed, fine linjer, rynker og mangel på udstråling. De indeholder, som alle Sensais øvrige produkter, Koishimaru silke, der gennemfugter huden og gør den super blød.

Derudover gemmer de på formularen Acerola Extract, som er lavet på den kirsebærlignende frugt, Acerola, der er kendt som en 'skønhedsfrugt'. Frugten indeholder hele 34 gange så meget C-vitamin som en citron og er rig på antioxidanter, hvorfor det ikke er overraskende, at huden får et kæmpe energiboost.

Du vil (garanteret) også kunne lide