Shop nyt til dig selv – og spar penge!

Få Magasinet Livs eksklusive rabatkoder her, hvor du kan shoppe lækkert design til hjemmet, sæsonens nyeste sko og eksklusive smykker – med rabat!

25. februar 2015 af Jane Hansen

Bandofjules.dk finder du de smukkeste smykker fra eksklusive brands som Carré, RebekkaRebekka, Stine A, Von Lotzbeck og mange flere. Og ikke nok med det. Band of Jules er er et unikt koncept inden for netshopping! Band of Jules giver dig nemlig mulighed for at prøve smykkerne hjemme foran spejlet, så du kan beslutte, om de virkelig er noget for dig - inden du køber noget som helst. 'Try - before you buy' kalder de konceptet, hvor du kan bestille smykker og returnere dem, du ikke vil købe, fuldstændig uden omkostninger.

 

Få 15 % rabat på bandofjules.dk

Tast rabatkoden LIV25, og vupti, du sparer lige en fjerdedel på dit køb på ikke-nedsatte varer. Alle rabatter gælder fra 5. februar 2015 til og med 11. marts 2015.

 

 

Vil du gerne forkæle fødderne med design fra blandt andet Billi Bi, Michael Kors, Kenzo og Ash?

Så skynd dig ind på Carla-F.dk, som frister med et stort, eksklusivt udvalg, og du finder med garanti det, du søger, uanset om det er støvler til hverdag, stiletter til fest eller sandaler til sommer (vi glæder os!).

Carla F har butik i Kronprinsensgade i København, og du finder skoene online på Carla-F.dk - og her kan du nu shoppe med 15 % rabat

 

Sådan får du 15 % rabat

Tast rabatkoden LIVXCARLAF ved køb i Carla F's webshop, så trækkes rabatten fra på ikke-nedsatte varer. Alle rabatter gælder fra 5. februar 2015 til og med 11. marts 2015.

 

 

Er du vild med boligindretning, design og interiør?

Så tag et kig på Designfund.dk, hvor du finder lamper, glas, stole, vaser og urtepotteskjulere... Ja, du finder faktisk alt inden for boligindretning. Klassisk såvel som spritnyt design, og du får oven i købet garanti for, at webshoppen er opdateret på de seneste tendenser og farver, for Designfund.dk har et tæt samarbejde med både Bo Bedre og Bolig Magasinet.

 

Sådan får du 15% rabat på Designfund.dk

Tast rabatkoden MAGASINETLIV i 'gavekort'-feltet, når du handler på Designfund.dk, så sparer du 15% på ikke-nedsatte varer. Alle rabatter gælder fra 5. februar 2015 til og med 11. marts 2015.

KØB ABONNEMENT PÅ MAGASINET LIV OG FÅ BLADET LEVERET DIREKTE TIL DIN POSTKASSE!

Lige nu får du 5 numre af Magasinet Liv + en lækker Tromborg Deluxe Face Moisturizer, der strammer op, fugter og glatter rynker, for kun 159 kr

Køb tilbuddet her

Du vil (garanteret) også kunne lide