Kronprinsesse Mary
© Wenn

Sådan får du Kronprinsesse Marys stil

Få stiltips fra Kronprinsesse Marys stylist. Lidt kongelig har man da lov at være ...

7. oktober 2016 af Charlotte Sandgren

Kronprinsesse Marys stylist, Anja Camilla Alajdi, deler ud af sin stilsikkerhed i sin bog, Styleguide – Få det personlige look, du drømmer om – og vi har selvfølgelig fået et par ekstra tips til dig:

Hvad er god 40+ stil?

“At du har taget stilling til, hvis der er sket store forandringer med din krop og dine farver de seneste 10-15 år. Måske skal fokuspunkterne være nogle andre. Ikke begrænsninger, blot andre muligheder.”

Hvad er dit bedste stiltip til 40+ kvinder?

“Nu er det endnu vigtigere at lade din personlighed skinne igennem. At hvile i, hvem du er, og hvad du udstråler, er det bedste tilbehør. Gem dig ikke i for meget larm, og gå samtidig ikke i et med tapetet. Der er mange veje og muligheder midtimellem. Alliér dig med en, du kender, som har god smag, og som også kan se ud over sin egen smag, og se så sammen på, hvad der klæder dig.”

Hvordan får jeg det personlige look?

“Det kræver, at du har fundet ud af, hvad der klæder dig. Og så skal du bruge tid på at ‘se ud’. Det er et vigtigere redskab, end vi tror.”

Hvad er den største shoppefejl, vi begår?

“Mange kvinder shopper ‘i flok’, og det er ikke altid, du kan bruge den samme stil som en veninde. Og så køber vi typisk for meget af noget, vi har i forvejen.”

Hvilket stykke tøj gør det altid for dig?

“Noget let, som kan bruges både inde og ude, som for eksempel en jakke. Det kan løfte ethvert look eller understrege den stil, du går efter.”

Styleguide – Få det personlige look, du drømmer om af Else-beth Mouritzen og Anja Camilla Alajdi, Pepople’s Press, 192 sider, 250 kroner hos Bog-ide.dk.

Sådan får du Kronprinsesse Marys stil
© Bog-ide.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide