Magasinet Liv og Woman søger moderedaktør

Er du vild med mode, og har du helt styr på tendenserne? Så er det måske dig, vi søger!

25. august 2015 af Redaktionen

Er du vild med mode, har du tjek på tendenserne, og kan du formidle dem på en inspirerende måde til nogle af Danmarks mest dedikerede læsere? Så er du måske den nye moderedaktør på Magasinet Liv og Woman. Her vil du få ansvaret for 18 årlige udgivelser med modeserier, guides, makeovers og packssider.

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring i at style og kan få det smukkeste ud af enhver kvindes figur
  • Har et godt visuelt blik for, hvad der fungerer – fx i en modeserie
  • Skriver i et let og forståeligt sprog
  • Har erfaring med at samarbejde med PR-bureauer, modelbureauer og fotografer
  • Evner at få et puslespil til at gå op, når flere produktioner er i søen på samme tid

Til gengæld bliver du en del af et kreativt miljø med masser af mulighed for sparring med de to redaktioner såvel som med Benjamin Medias modeteam, som blandt andet tæller Costume. Vi brænder alle for at lave Danmarks bedste magasiner og sites – og for at have det sjovt, mens vi gør det!

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, kan du ringe til chefredaktør på Magasinet Liv, Ann Qvist, på 2850 6060, eller til chefredaktør på Woman, Sara Møller Christensen, på 4020 6036.

Du skal sende din ansøgning til jobs@benjamin.dk og give den titlen ‘Moderedaktør’. Du må meget gerne vedlægge eksempler på dit tidligere arbejde. Vi skal have din ansøgning senest mandag d. 21. september 2015 kl. 12.00.

Du vil (garanteret) også kunne lide