Her er Danmarks bedste shoppingcenter

I sidste uge var hele den danske shoppingbranche samlet til kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter 2015 – og vinderen er Frederiksberg Centret.

26. oktober 2015 af Jane Hansen

I torsdags var Frederiksberg Centret den helt store prisvinder, da hele den danske shoppingcenterbranche mødtes til kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter 2015.

Frederiksberg Centret løb nemlig med to hovedpriser, og de kan nu bryste sig af at være ‘Danmarks Bedste Shoppingcenter over 25.000 m2’ og ‘Danmarks Flotteste Shoppingcenter’.

Vind 1.000 kroner til shopping i Frederiksberg Centret

I starten af året åbnede Frederiksberg Centret sin tredje etage, som er et helt nyt designmekka, hvor du kan shoppe løs blandt fede mærker: Cos, Hay, Sand, H&M, & Other Stories og mange flere.

Hos Frederiksberg Centret er de naturligvis utrolig stolte over de fornemme priser: ”Vi er utrolig stolte over at vinde denne fornemme pris. Med udvidelsen af Frederiksberg Centret har vi sat en ny standard for de indkøbsoplevelser, kunderne kan forvente fra shoppingcentre i fremtiden,” siger Finn Sture Madsen, afdelingsdirektør med ansvar for center management.

Du vil (garanteret) også kunne lide